Palautukset


Tuotteiden palautus ja hyvitys

 

Me tarjoamme kaikille tuotteillemme 60 päivän palautusoikeuden koska haluamme, että olet 100% tyytyväinen ostokseesi. Mikäli haluat jostain syystä palauttaa tuotteen takaisin meille, olemme pyrkineet tekemään siitä mahdollisimman helppoa ja yksinkertaista.

Huomioithan, että kaikki palautettavat ja vaihdettavat tuotteet täytyy palauttaa niiden alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisena eli vastaavassa kunnossa kuin olet tuotteet vastaanottanutkin. Kaikissa tuotteissa täytyy olla hintalaput ja tuotemerkinnät niiden alkuperäisissä paikoissa. Tuotteen palautusoikeus raukeaa mikäli tuotetta on käytetty tavalla, joka laskee sen myyntiarvoa. Kaikki lähetykset sisältävät palautuslomakkeen, johon tulee merkitä onko kysymyksessä tuotevaihto vai tuotteen palautus. Ilman palautuslomaketta emme pysty kohdistamaan palautusta tilaukseesi. Suoritetulla asennustyöllä tai muulla vastaavalla lisäpalvelulla ei ole peruutusoikeutta. Voit peruuttaa tilauksen kokonaan, osittain tai pyytää koonvaihtoa. Asiakaspalautus ja koon vaihtaminen on ilmaista.

Palautettaessa pakettia tulee se viedä postin tai DB schenkerin noutopisteeseen palautuslomake täytettynä. Ilmoita siellä virkailijalle, että kyseessä on asiakaspalautus, jolloin sinun ei tarvitse maksaa palautusta. DB schenkerin pakettia palautettaessa riittää, että näytät toimihenkilölle paketissa olevan pakettikortin. Postin palautuksissa toimihenkilö saattaa kysyä vielä erikseen sopimustunnusta, joka löytyy alapuolelta. Palautathan tilauksen mahdollisuuksien mukaan aina samaan noutopisteeseen, josta olet tilauksen noutanut.

Tarkemmat tiedot löydät tilauksen mukana tulleesta palautuslomakkeesta.

 • Posti palautusnumero: 646883
 • Matkahuolto palautusnumero: 9503535
 • Vastaanottaja: Gymstick International Oy
 • Toimitusosoite: Teollisuustie 7, 15540 Villähde

Lisätietoja matkahuollon palautuksesta

Tuotteiden vaihtaminen:
Pyrimme lähettämme haluamasi tuotteet vielä samana päivänä, kun olemme vastaanottaneet palautuksesi. Koko- ja värivaihdoissa on tärkeää täyttää mukana tuleva vaihto/palautuslomake. Mikäli haluamaasi tuotetta ei kuitenkaan ole, asiakaspalvelumme on sinuun välittömästi yhteydessä.

Palautukset ja hyvitykset:
Käsittelemme kaikki palautukset välittömästi niiden saavuttua varastollemme. Palautamme summan tililesi viimeistään 30 päivän kuluttua riippuen valitsemastasi maksutavasta. Hyvitettävien tuotteiden hinta palautetaan tilauksessa valitsemasi maksutavan mukaisesti. Luottokorttimaksut palautetaan luottokortille ja Klarna-laskut hyvitetään, muokataan tai Klarna hoitaa maksunpalautukset tilille meiltä saamiensa ohjeiden perusteella.

Väärin pakattujen toimitusten vaihdot:
Jos olemme toimittaneet tilauksesi väärin otathan ensisijaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme. Lähetämme uudet tuotteet välittömästi, kun väärin toimitetut tuotteet ovat palautuneet varastollemme.

Palautuslomake pdf Lataa palautuslomake >

Palautusoikeuden määritelmä:

 1. Tuote tulee palauttaa 60 päivän aikana sen vastaanottamisesta.
 2. Tuotteen tulee olla uutta vastaava tai vähintään samassa kunnossa kuin se on vastaanotettu
 3. Tuotetta ei saa käyttää tavalla, joka vähentää sen jälleenmyyntiarvoa
 4. Tuote tulee pakata ja palauttaa takaisin vastaavalla tavalla kuin se on vastaanotettu
 5. Tuotteen myyntipakkaus tulee olla ehjä ja muuttumaton
 6. Pakkausmateriaalit sekä tuotteeseen kuuluva sisältö tulee olla ehjä ja käyttämätön.
 7. Tuotteeseen tai myyntipakkaukseen ei saa kiinnittää tarroja, teippiä, tehdä merkintöjä tai muuta jälleenmyyntiarvoa alentavaa
 8. Hygienia tuotteilla ja sinetöidyillä tuotteilla ei ole peruutus/palautusoikeutta vastaanottamisen jälkeen.
 9. Tuotetta ei voi palauttaa kasattuna vaan se tulee olla alkuperäisessä myyntilaatikossa.

Emme vastaanota lähetyksiä, joita ei toimiteta suoraan varastoomme. Emme myöskään lunasta palautuksia, jotka ovat lähetetty postiennakolla.

Emme vastaa asiakkaalle muodostuneista välillisistä kustannuksista, jotka ovat syntyneet tilauksen palautuksen takia. Asiakaspalautus on ilmainen käyttämällä palautuslomakkeessa olevaa sopimustunnusta. Rahtitoimituksissa tilaamme noudon erikseen.

Palautamme maksun Klarnan kautta 30 päivän sisällä palautuksen vastaanottamisesta. Palautamme suorittamasi maksun mikäli kaikki palautetut tuotteet ovat peruutusehtojen mukaiset.