Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Tuotemerkki

Sort by

Sulje
per sivu

18 tuotteita näkyvillä

18 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

18 tuotteita näkyvillä

18 tuotteita näkyvillä

Padelmailat, -pallot ja -tarvikkeet peleihin sekä treeniin

Suomessa viime vuosina suurta suosiota kerännyt padel on erinomainen laji kunnon kohottamiseen ja hauskaan tekemiseen. Padelin pelaaminen ja siitä nauttiminen ei vaadi samanlaista pitkäjänteistä harrastamista kuten esimerkiksi tennis, joka tekeekin siitä hyvän lajin myös aloittelijoille. Padelia voidaan harjoitella 2-pelinä, mutta pelit ja turnaukset pelataan virallisten sääntöjen mukaan 4-pelinä. Suuri osa lajia onkin sen sosiaalinen aspekti, joka tekee pelaamisesta hauskaa ajanvietettä.

Padel tuli Suomeen vuonna 2003 ja lajiliiton viralliset avajaiset pidettiin vuonna 2009. Laji on vuosikymmenen aikana kasvanut hurjasti, ja räjähtänyt suosiossaan erityisesti viime vuosien aikana. Ensimmäinen padelin sisäkenttä avattiin vuonna 2010 kun taas nykyään kenttiä on tarjolla Suomessa yli 280.

Padelin aloittamisen kynnys on mailapeleistä ehkä matalin, ja pelaaminen onnistuu usein jo ensimmäisellä kerralla. Lyhyttä padelmailaa on helpompaa hallitta kuin pitkävartista tennismailaa. Koska palloa voidaan kimmottaa myös seinien kautta, on pelissä tärkeää myös taktinen silmä ja strategia, eikä pisteet aina ratkea pelkästään lyöntivoiman perusteella.

Treenikaupan valikoimasta löydät kaiken tarvittavan padelin pelaamiseen ja harjoitteluun!