Biljardi

Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Koko

Sort by

Sulje
per sivu

4 tuotteita näkyvillä

4 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

4 tuotteita näkyvillä

4 tuotteita näkyvillä

Laadukkaat biljardipöydät ja -välineet

Biljardi on viihdyttävä seurapeli, jonka takia siihen törmääkin etenkin paikallisissa kuppiloissa. Biljardi on kuitenkin myös monien arvostama urheilulaji, jota kisataan ammattilaistasolla ympäri maailmaa. Sen monien eri pelimuotojen ansiosta ja ihmisiä yhteen tuovasta hengestä, biljardista riittää iloa kaiken tasoisille pelaajille.

 

Biljardipöydät sisä- ja ulkokäyttöön

Biljardin pelaaminen vaatii sitä varten tehdyn alustan, biljardipöydän. Biljardipöytiä tulee monessa eri mallissa, muodossa ja kokoluokassa. Yleisimmät koot ovat kuitenkin 6 ja 7 -jalkaiset pöydät, sekä 8-jalkaiset kisakoon pöydät. Biljardipöytä on useimmiten käsintehty kestävästä ja kauniiksi viimeistellystä puusta. Keskellä pöytää sijaitsee hyvin tasaisella kankaalla päällystetty pelialue, jota ympäröi kumiset vallit, mistä pallot kimpoavat.

Treenikaupasta löydät moneen eri kotiin ja tilaan sopivat pöydät, jotka soveltuvat niin aloittelija- kuin ammattilaiskäyttöönkin. Tarjonnastamme löytyy myös biljardipöytiä ulkokäyttöön, sekä tavallista pienempään tilaan mahtuvia pöytiä.

 

Biljardivälineet kaiken tasoisille pelaajille

Biljardipöydän lisäksi pelaaminen vaatii myös biljardikepin, sekä biljardipallosetin johon kuuluu valkoinen "kivi" jolla muita palloja koitetaan pussittaa. Useimmissa pöydissä tulee mukana kaikki tarvittava pelaamista varten.