Everlast Pro Style Elite Nyrkkeilyhanskat (Kulta)

Tuotenro ELITE-GLD-X
Alkaen 44,90 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta 2-4pv

Alk. 3,90€ noutopaketilla.

EVERLAST PRO STYLE ELITE NYRKKEILYHANSKAT

Everlast Pro Style Elite hanskat ovat laadukkaat yleishanskat nyrkkeilyn harjoitteluun, jotka soveltuvat sekä aloittelijoille, että kokeneemmillekin harrastajille. Pro Style Elite hanskat on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, joka kestää kovaa käyttöä ja on helppo putsata. Erikoisvalmisteinen hanskan muotoilu suojaa tehokkaasti käsiä ottamalla iskut vastaan. Kehittynyt Evershield™ muotoilu suojaa ranteita entistä tehokkaammin ja takaa varman istuvuuden.

 

Everlast EVERSHIELD™ muotoilu suojaa ranteita tavallista tarranauhakiinnitystä tehokkaammin ja takaa hanskan varman istuvuuden käteen kuin käteen. Laajennettu rannesuoja pitää ranteen turvassa taipumiselta jokaisesta lyöntikulmasta.

Everlast EVERCOOL™ -teknologia ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumista kovan harjoittelun aikana. Evercool tuuletusaukot yhdessä hengittävän kankaan kanssa parantavat kehon luonnollista viilentymismekanismia, tehden harjoittelusta miellyttävämpää, jolloin keskittyminen on suorituksessa.

EverFresh

Everlast EVERFRESH™ antimikrobinen käsittely ehkäisee bakteereja ja hajuja muodostumasta harjoitteluvälineisiin. Käsittely pitää välineesi hajuttomina ja turvallisena käyttää.

Tuotetiedot

  • Laadukas yleishanska harjoitteluun
  • Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta
  • Erikoisvalmisteinen rakenne suojaa käsiä
  • Evershield™ muotoilu suojaa ranteita tehokkaasti
  • Evercool™ teknologia viilentää ja pitää hanskat kuivana
  • Saatavilla useassa eri kokoluokassa