Everlast Pro Style Elite Nyrkkeilyhanskat (Kulta)

Tuotenro ELITE-GLD-X
Alkaen 51,90 €
Tuote loppunut

Toimitus päävarastolta 2-5pv

Alk. 4,90€ noutopaketilla

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

EVERLAST PRO STYLE ELITE NYRKKEILYHANSKAT

Everlast Pro Style Elite hanskat ovat laadukkaat yleishanskat nyrkkeilyn harjoitteluun, jotka soveltuvat sekä aloittelijoille, että kokeneemmillekin harrastajille. Pro Style Elite hanskat on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta, joka kestää kovaa käyttöä ja on helppo putsata. Erikoisvalmisteinen hanskan muotoilu suojaa tehokkaasti käsiä ottamalla iskut vastaan. Kehittynyt Evershield™ muotoilu suojaa ranteita entistä tehokkaammin ja takaa varman istuvuuden.

 

Everlast EVERSHIELD™ muotoilu suojaa ranteita tavallista tarranauhakiinnitystä tehokkaammin ja takaa hanskan varman istuvuuden käteen kuin käteen. Laajennettu rannesuoja pitää ranteen turvassa taipumiselta jokaisesta lyöntikulmasta.

Everlast EVERCOOL™ -teknologia ehkäisee lämmön ja kosteuden muodostumista kovan harjoittelun aikana. Evercool tuuletusaukot yhdessä hengittävän kankaan kanssa parantavat kehon luonnollista viilentymismekanismia, tehden harjoittelusta miellyttävämpää, jolloin keskittyminen on suorituksessa.

EverFresh

Everlast EVERFRESH™ antimikrobinen käsittely ehkäisee bakteereja ja hajuja muodostumasta harjoitteluvälineisiin. Käsittely pitää välineesi hajuttomina ja turvallisena käyttää.

Tuotetiedot

  • Laadukas yleishanska harjoitteluun
  • Valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta
  • Erikoisvalmisteinen rakenne suojaa käsiä
  • Evershield™ muotoilu suojaa ranteita tehokkaasti
  • Evercool™ teknologia viilentää ja pitää hanskat kuivana
  • Saatavilla useassa eri kokoluokassa