Schwinn 510E Crosstrainer

Tuotenro 510E

Säästä 190,00 € (19 %)

Viimeisen 30 pv alin hinta
Viimeisen 30 pv alin hinta 789,00 €
Tarjoushinta 789,00 € Normaali hinta 979,00 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta 2-5pv

Kotijakelu 34,90€

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Schwinn 510E Crosstrainer

Tilaa säästävä ja edullinen crosstrainer kotikäyttöön. Schwinn 510E crosstrainer on sulavalinjainen ja siinä on monipuoliset ominaisuudet, jotka vievät harjoittelun varmasti uudelle tasolle. Pystymallinen etuvetoinen crosstrainer vie vain vähän tilaa, joten se soveltuu koonsa puolesta lähes mihin tahansa tilaan. 510e crosstrainerissa on porrasmainen askellus, joka tekee harjoittelusta raskaampaa sekä tehokkaampaa kuin tavanomaisella crosstrainerilla harjoiteltaessa. Se soveltuukin parhaiten kokonaisvaltaiseen harjoitteluun henkilöillle, joilla on kuntoilutaustaa.

Schwinn 510E on varustettu 13 harjoitusohjelmalla, jotka tuovat mukavasti vaihtelua ja monipuolisuutta harjoitteluun. Sen korkealuokkainen magneettivastus on erittäin hiljainen käytössä sekä tarjoaa 16 vastustasoa joiden ansiosta se soveltuu kaiken tasoisille käyttäjille kuntotasoon katsomatta.

Helppokäyttöinen ja selkeä konsoli takaa saumattoman käyttökokemuksen. Näytöltä seuraat useita harjoitustietoja reaaliajassa kuten aikaa, matkaa, nopeutta, kaloreita sekä sykettä. Useat harjoitusohjelmat tekevät harjoittelusta kannustavaa ja pitävät motivaation korkealla. Se sisältää manuaalisen, intervalli, haaste ja syketaso -harjoitusohjelmat. Sykettä seuraat integroiduista sykesensoreista tai Bluetoothilla varustetulla sykevyöllä, joka myydään erikseen.

Suuret muotoillut ja askelta vaimentavat jalustat pitävät jalat paikoillaan kovatempoisessakin harjoittelussa.

Connctivity

Schwinn 510E yhdistät saumattomasti Bluetoothilla useisiin interaktiivisiin sovelluksiin kuten Explore the world. 

Explore the world

Explore The world - Sovellus

Explore the world sovellus mahdollistaa harjoittelun mitä upeimmilla reiteillä ympäri maailmaa. Etene omaan tahtiisi ja nauti maisemista oman kodin rauhassa! Koe upeat ja eri pituiset reitit ympäri maailmaa. Reittejä lisätään joka kuukausi, joten pääset nauttimaan uusista maisemista kerta toisensa jälkeen. Huom! Explore the world ilmais versiossa on saatavilla 3 reittiä. Jos haluat lisää reittejä tulee sinun valita maksullinen tilaus.

Mullistava voimansiirto teknologia

Toisin kuin markkinoilla, jossa kilpaillaan jatkuvasti suurimmasta vauhtipyörän painosta on Schwinn keskittynyt erityisesti vauhtipyörän ja voimansiirron kokonaisvaltaiseen teknologian kehittämiseen. Vauhtipyörän paino ei kuitenkaan kerro koko totuutta laitteen tasosta tai sen käytettävyydestä. Merkittävin tekijä on sen kineettinen pyörintänopeus, joka vaikuttaa eniten tuntumaan sekä siihen miltä vastukset tuntuvat. Schwinn crosstrainereissa on korkeanopeuksinen kehäpainotettu vauhtipyörä, jonka pyörintänopeus on kolminkertainen verrattuna muiden merkkien kuntopyöriin. Tämän mahdollistaa suuri 1:11 välityssuhde sekä kehäpainotettu vauhtipyörä, jossa paino on sijoitettu vauhtipyörän ulkoreunoille. Se tarjoaa luonnollisen ja responsiivisen tuntuman myös suurilla vastustasoilla harjoiteltaessa.

Tämän mullistavan tekniikan ansiosta itse vauhtipyörän paino on pystytty pitämään pienenä, joka tekee laitteesta kestävämmän sekä laakereita ja muita teknisiä osia vähemmän kuluttavan. Tämä mahdollistaa sen, että keskimäärin Schwinn laitteet kestävät pidempään aktiivisessa käyttössä, tarjoaa raskaammat vastustasot ja lisäksi laite on helpompi siirtää kevyemmän painonsa ansiosta kuitenkaan tuntuman ja harjoittelun kärsimättä. Älä siis anna vauhtipyörän painon hämätä vaan anna teknologian puhua sen puolesta!

Tekniset tiedot

 • Moottoriohjattu magneettivastus.
 • Vauhtipyörän paino 4.5kg.
 • 16 vastustasoa.
 • Askelpituus 46cm.
 • Mitat käytössä 137 x 61 x 159cm.
 • Paino 45kg.
 • Korkea resoluutioinen LCD näyttö.
 • Toiminnot: Aika, matka, nopeus, kalorit sekä syke.
 • Ohjelmat: manuaalinen, intervalli, haaste ja syketaso.
 • Bluetooth - Yhdistettävissä ulkopuolisiin sovelluksiin.
 • Suositellut sovellukset: Explore the world
 • Integoidut sykesensorit kahvoissa.
 • Sykevastaanotin. Bluetooth sykevyö myydään erikseen.
 • Säädettävät kumitassut.
 • Juomapullon pidike.
 • Pidikkeet padille tai puhelimelle.
 • Kuljetuspyörät.
 • Maksimi käyttäjäpaino 136kg.

Takuu

Takuu: 2 vuotta.
Lisätiedot: Takuu voimassa kotikäytössä ohjekirjan mukaan käytettynä & huollettuna.

*Tarkemmat takuuehdot ohjekirjassa

Ohjekirjat & materiaalit

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit