Schwinn 510R Rekumbentti

Tuotenro 510R

Säästä 200,00 € (25 %)

Viimeisen 30 pv alin hinta
Viimeisen 30 pv alin hinta 799,00 €
Tarjoushinta 599,00 € Normaali hinta 799,00 €
Tuote loppunut

Toimitus päävarastolta 2-5pv

Kotijakelu 29,90€

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Schwinn 510R Rekumbentti

Edullinen rekumbentti edistyksellisillä toiminnoilla, joka soveltuu kaikentasoisille kotikäyttäjille. Schwinn 510R on sulavalinjainen ja moderni rekumbentti, josta löytyy kaikki tarpeellinen tehokkaaseen kuntoiluun sekä rasvanpolttoon. Edullisesta hinnasta huolimatta 510R tarjoaa melkoisen määrän huippuominaisuuksia, jonka takia se onkin yksi suosituimmista rekumbenteista.

Schwinn 510R rekumbentti on varustettu 12 harjoitusohjelmalla, jotka tekevät harjoittelusta monipuolista ja kannustavaa. Sen korkealuokkainen magneettivastus on erittäin hiljainen käytössä sekä tarjoaa 20 vastustasoa joiden ansiosta se soveltuu kaiken tasoisille käyttäjille kuntotasoon katsomatta. Laajasta harjoitusohjelmien valikoimasta löydät itsellesi varmasti sopivan ohjelman, joka motivoi ja vie sinua kohti tavoitteitasi. Kokeile esimerkiksi vaativaa HIIT-ohjelmaa tai 10 eri itse säädettävää perusohjelmaa! Laitteessa on selkeä LCD-näyttö, josta näet helposti ja kattavasti harjoittelusi etenemisen. Seuraat reaaliajassa aikaa, matkaa, nopeutta, kierrosnopeutta (RPM), kaloreita, sekä käytössä olevaa harjoitusohjelmaa. Sykettä seuraat integroitujen sykesensoreiden avulla.

510R on varustettu monipuolisilla säädöillä, jonka ansiosta kaiken kokoiset käyttäjät saavat mahdollisimman optimaalisen ajoasennon. Rekumbentin ergonomiaan ollaan keskitytty erityisen paljon, sijoittamalla kahvat sekä istuinkulman anatomisesti oikeaan asentoon mahdollistaen vähän niveliä tai rankaa rasittavan käytön. Penkki on helposti säädettävissä liukukiskolla penkin alareunassa olevasta vivusta. 510R rekumbenttiin on helppo istahtaa sen avoimen rakenteen ansiosta. Muoitoiltu istuinosa tarjoaa mukavuutta sekä mahdollistaa pidemmänkin harjoittelun ilman jalkojen puutumista.

Mullistava voimansiirto teknologia

Toisin kuin markkinoilla, jossa kilpaillaan jatkuvasti suurimmasta vauhtipyörän painosta on Schwinn keskittynyt erityisesti vauhtipyörän ja voimansiirron kokonaisvaltaiseen teknologian kehittämiseen. Vauhtipyörän paino ei kuitenkaan kerro koko totuutta laitteen tasosta tai sen käytettävyydestä. Merkittävin tekijä on sen kineettinen pyörintänopeus, joka vaikuttaa eniten tuntumaan sekä siihen miltä vastukset tuntuvat. Schwinn rekumbenteissä on korkeanopeuksinen kehäpainotettu vauhtipyörä, jonka pyörintänopeus on kolminkertainen verrattuna muiden merkkien rekumbentteihin. Tämän mahdollistaa suuri 1:11 välityssuhde sekä kehäpainotettu vauhtipyörä, jossa paino on sijoitettu vauhtipyörän ulkoreunoille. Se tarjoaa luonnollisen ja responsiivisen tuntuman myös suurilla vastustasoilla harjoiteltaessa.

Tämän mullistavan tekniikan ansiosta itse vauhtipyörän paino on pystytty pitämään pienenä, joka tekee laitteesta kestävämmän sekä laakereita ja muita teknisiä osia vähemmän kuluttavan. Tämä mahdollistaa sen, että keskimäärin Schwinn laitteet kestävät pidempään aktiivisessa käyttössä, tarjoaa raskaammat vastustasot ja lisäksi laite on helpompi siirtää kevyemmän painonsa ansiosta kuitenkaan tuntuman ja harjoittelun kärsimättä. Älä siis anna vauhtipyörän painon hämätä vaan anna teknologian puhua sen puolesta!

Connctivity

Schwinn 510R on varustettu viimeisimmällä Bluetooth -teknologialla, joka mahdollistaa laitteen yhdistämisen useisiin sovelluksiin saumattomasti. Voit kätevästi yhdistää 510R rekumbentin useisiin sovelluksiin kuten Explore the world & Zwift. Sovellusten avulla seuraat tarkemmin harjoittelusi edistymistä ja saavutat tavoitteesi tehokkaammin.

Explare the world

Explore the World -sovellus

Explore the World -sovellus mahdollistaa harjoittelun mitä upeimmilla reiteillä ympäri maailmaa. Polje omaan tahtiisi ja nauti maisemista samalla kun sovellus säätää automaattisesti nopeuttasi. Koe upeat ja eri pituiset reitit ympäri maailmaa! Reittejä lisätään joka kuukausi, joten pääset nauttimaan uusista maisemista kerta toisensa jälkeen. Huom! Explore the world ilmais versiossa on saatavilla 3 reittiä. Jos haluat lisää reittejä tulee sinun valita maksullinen tilaus.

Voit myös liittää Schwinn 510R rekumbentin huippusuosittuun RideSocial sovellukseen, jonka avulla ajat HD reittejä ympäri maailmaa ystäviesi tai muiden harjoittelijoiden kanssa. Voit osallistua tai järjestää erillaisia tapahtumia sekä nauttia kauniista maisemista oman kotisi rauhassa!

Tekniset tiedot

 • Moottoriohjattu magneettivastus
 • Vauhtipyörän paino 3,5kg
 • 20 vastustasoa
 • Mitat käytössä 163 x 70 x 127cm
 • Paino 37kg
 • Monipuolinen LCD-näyttö
 • Toiminnot: nopeus, syke, matka, aika, kalorit & RPM
 • 12 erilaista harjoitusohjelmaa
 • Pika-aloituspainike
 • Istuimen korkeussäätö kiskoilla
 • Integoidut sykesensorit kahvoissa
 • Bluetooth sykevastaanotin. Sykevyö myydään erikseen.
 • Yhdistettävissä Explore the world & Zwift -sovelluksiin.
 • Säädettävät kumitassut sekä siirtopyörät
 • Suuret polkimet hihnoilla
 • Pidikkeet tabletille tai puhelimelle
 • Juomapullon pidike
 • Maksimi käyttäjäpaino 136kg
 • Tuotteella 2v takuu

Takuu

Takuu: 2 vuotta.
Lisätiedot: Takuu voimassa kotikäytössä ohjekirjan mukaan käytettynä & huollettuna.

*Tarkemmat takuuehdot ohjekirjassa

Ohjekirjat & materiaalit

Saatavilla olevat ohjekirjat & muut materiaalit

Sovellukset

Yhteensopivat treenisovellukset ja virtuaaliset palvelut