• Ilmainen kuljetus

    Ilmainen toimitus

    Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

  • Halpa toimitus

    Halvimmat toimituskulut

    Toimituskulut alkaen vain 2,90€ (postipaketti)

  • Nopeat toimitukset

    Nopeat toimitukset

    Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

  • Tilaa ilman riskiä

    Tilaa ilman riskiä

    Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Tietosuojaseloste


Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisterinpitäjä

Gymstick international Oy (”Treenikauppa”)

Y-tunnus:1799954-3

Ratavartijankatu 11,

15170 Lahti,  

010 229 3040

Rekisteriin liittyvät yhteydenotot

info@treenikauppa.fi

Yksityisyyden suoja / Henkilötiedot

Alapuolella olemme eritelleet tarkasti keräämiemme tietojen käyttötarkoituksen sekä antaa sinulle asiakkaana tietoja siitä, mitä henkilötietoja sivuillamme (treenikauppa.fi) kerätään ja miten näitä henkilötietoja käytetään. Asiakkaidemme yksityisyyden suoja on tärkeää meille ja noudatamme kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, mukaan lukien henkilötietolakia ja yleistä Tietosuoja-asetusta (GDPR). 

Suostumus (uutiskirje & bonuskirje)

Huom. Joitakin henkilötietoja käsitellään suostumuksen perusteella markkinoinnissamme. Esimerkkinä suoramainonta uutiskirjeitse. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt tällaisen henkilötietojesi käsittelemisen. Katso alta, miten henkilötietojasi tullaan käsittelemään tässä yhteydessä. 

Henkilötietojen kerääminen

Keräämme henkilötietoja jos hyväksyt vastaanottamaan uutiskirjeemme sähköpostitse, teet tilauksen kauppamme kautta tai rekisteröidyt kauppaamme ja/tai osallistut treenikaupan järjestämiin kilpailuihin tai kampanjoihin. Keräämme myös evästeiden kautta tietoja siitä, miten käytät kauppaamme. Lisätietoja evästeistä saat tästä.

Treenikauppa kerää ja käsittelee seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä hyväksyntää tietojen käyttämiseen markkinoinnissa, mukaan lukien uutiskirjeet sähköpostitse ja muut suoramarkkinointitavat, sekä viestinnässä sellaisten sosiaalisten medioiden kautta, joissa olet hyväksynyt yhteyden kanssamme. Voimme myös käyttää henkilötietojasi kohdistaaksemme sinuun suoramarkkinointia internetissä sekä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Googlessa. 

Välttämättömät henkilötiedot:

- Nimi
- Osoite
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Henkilötunnus Klarnan laskutusta varten.

Markkinointi & asiointi tiedot:

- Antamasi suostumukset tai kiellot vastaanottaa markkinointiviestintää sähköpostitse.
- Asiakassuhteen hoitamiseen liittyviä tietoja, mm. asiakaspalautteet, asiakaspalvelu, tietoja markkinointi- ja asiakaspalvelutoimenpiteistä sekä asiakkaan itsensä ilmoittamat kiinnostuksen kohteet.
- Verkko- ja mobiilipalveluihin rekisteröityminen, käyttäjätunnus- ja verkkoselailutiedot.

Joissain tapauksissa tietoja saatetaan hankkia myös kolmansilta osapuolilta muun muassa henkilötietojen laadunvarmistukseen liittyen.

Henkilötietojen käyttäminen

Treenikauppa käsittelee henkilötietoja osana liiketoimintaa. Henkilötietoja käsitellään tuotteiden ja palveluiden ostamisessa, sekä toimittamisessa, samoin kuin erilaisissa sopimus- ja markkinointitoimenpiteissä. 

Markkinointia (osoitteellinen suoramarkkinointi) ja asiakassuhteen hoitoa tehdään rekisterinpitäjän oikeutetun edun nojalla.

Treenikauppa käyttää suostumuksella kerättyjä henkilötietoja ainoastaan markkinointitarkoituksiin sekä asiakaskokemuksen parantamiseen kaupassamme. Keräämme tietoja, jotta voimme tarjota asiakkaillemme asianmukaisia, asiakkaan intresseihin sopivia tarjouksia sekä kampanjoita.

Gymstick international Oy, Y-tunnus 1799954-3, on käsiteltyjen henkilötietojen osalta rekisterinpitäjä. Emme myy tai siirrä meille annettuja henkilötietoja kolmansille osapuolille – mikä tarkoittaa, että et vastaanota tietoja antamiesi henkilötietojen perusteella muilta yhtiöiltä kuin meiltä. Treenikauppa käyttää alihankkijoita ja yhteistyökumppaneita henkilötietojen käsittelemisessä ja säilyttämisessä kuten myös treenikaupan puolesta tapahtuvassa markkinoinnissa.

Henkilötietojen käsittely ja säilyttäminen tapahtuvat pääasiassa EU/ETA-alueella. Tiedot uutiskirjeen lähettämistä varten siirretään alihankkijalle, The Rocket Science Group LLC:lle ("Mailchimp"), Yhdysvaltoihin Privacy Shield –järjestelyn nojalla. Lisätietoja mailchimp yksityisyyden suojasta sekä käyttäehdoista. Tuotearvostelupyynnössä osa henkilötiedoistasi (nimi & sähköpostiosoite) ja tilaustietosi (tilatut tuotteet) siirretään alihankkijoille stamped.io sekä Help Scout Inc, Yhdysvaltoihin Privacy Shield –järjestelyn nojalla. Hyväksyt henkilötietojen lähettämisen antamalla suostumuksen uutiskirjeen tilaamisesta sekä/ja hyväksyt tuotearvostelupyynnön hyväksymällä/rekisteröimällä tilauksen järjestelmäämme.

Tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen johdosta osa tiedoista saattaa fyysisesti sijaita ulkopuolisten alihankkijoiden palvelimilla tai laitteistoilla, joista niitä käsitellään teknisen käyttöyhteyden avulla.

Henkilötietojen käsittely tehdään joko perustuen sopimuksen täyttämiseen, jos täytämme sopimuksen kanssasi, suostumuksen perusteella (kuten markkinoinnissa tai uutiskirjeiden osalta), tai treenikaupan laillisten velvollisuuksien täyttämiseksi esimerkiksi kirjanpitoa tms. varten.

Henkilötietoja säilytetään niin kauan, kun henkilötietoja tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten tiedot kerättiin. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötiedot markkinointitarkoituksiin poistetaan mikäli uutiskirjeen tilaus peruutetaan tai suostumus perutaan. Tilausten tekemiseen tai sopimuksiin treenikaupan kanssa liittyvät henkilötiedot poistetaan, kun sopimus on täytetty ja kaikki sopimuksen ehdoista johtuvat velvoitteet ovat täytetty. Henkilötiedot, jotka liittyvät treenikaupan laillisten velvollisuuksien toteuttamiseen poistetaan niin pian, kun lailliset velvoitteet ovat täytetty.

Sinua ei vaadita antamaan treenikaupalle henkilötietoja, mutta se saattaa olla edellytyksenä tavaroiden ja palveluiden lähettämiselle/vastaanottamiselle. Voit milloin tahansa perua suostumuksesi koskien henkilötietojen käsittelemistä markkinointitarkoituksiin. Helpoin tapa suostumuksen peruuttamiseen on peruuttaa uutiskirjeen tilaaminen jokaisen uutiskirjeen alareunasta.

Olet oikeutettu tekemään valituksen henkilötietojesi käsittelystä tietosuojaviranomaiselle, katso lisää osoitteesta www.tietosuoja.fi.

Yhteyden ottaminen

Jos sinulla on kysymyksiä treenikaupan käsittelemistä itseesi liittyvistä henkilötiedoista, haluat päästä käsiksi niihin tai poistaa ne, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@treenikauppa.fi. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä voit myös muuttaa tietojasi omilta sivuiltasi. Uutiskirjeen voit peruutta milloin tahansa uutiskirjeen alareunasta klikkaamalla ”peruuta uutiskirje” -linkkiä.

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Verkkosivuston käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät.

Ulkoiset linkit sivustolla

Joissakin tapauksissa treenikauppa.fi sivustolla voi olla ulkoisia linkkejä sellaisiin verkkosivustoihin, joista emme vastaa. Emme vastaa näiden sivustojen tietosuojasta tai sisällöstä, mutta tarjoamme näitä ulkoisia linkkejä parantaaksemme sivustomme käyttäjäkokemusta.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kiellon voi tehdä rekisteröityessään verkkokauppaan. Markkinointikiellon voi myös osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi

Muutokset 

Pidätämme oikeuden muuttaa/päivittää tietosuojaselosteessa olevia tietoja.


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta