Tunturi Joogamatto 8mm (183 x 61 cm)

Tuotenro 14TUSYO075-9-X
Alkaen 29,90 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta

Alk. 4,90€ noutopaketilla

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Tunturi Joogamatto 8mm (183 x 61 cm) - Useita upeita värejä

Tuskimpa kukaan nykyään joogaa tai kuntoilee ilman mattoa. Olitpa tekemässä vatsaliikkeitä makuultaan tai harjoittelemassa joogaa istuen, tarjoaa Tunturi joogamatto mukavuutta ja pitoa. Tunturin erityisen paksu 8 mm matto yhdistää joogamaton, pilatesmaton ja jumppamaton yhdeksi täydelliseksi kokonaisuudeksi. Matto on valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista, ja se tarjoaa mukavuutta vähentäen samalla lihasten ja nivelten rasitusta.

Paksu joogamatto lisämukavuutta varten

Tunturin 8 mm Joogamatto on ihanteellinen kaikkiin joogamuotoihin, joissa suoritetaan asentoja, niin makuu- tai istuma-asennossa. Tämä johtuu siitä, että matto on normaalia joogamattoa paksumpi, mikä taas tarjoaa lisämukavuutta ja mahdollistaa nopeamman rentoutumisen.

Ympäristöystävällinen ja helppo puhdistaa

Joogamatto on valmistettu 100% TPE:stä, joka on kumin ja muovin yhdistelmä. Tämä ympäristöystävällinen materiaali on 100% biohajoava, erittäin pehmeä, luistamaton. Se kestää hyvin hikeä, hajuja sekä bakteereja. Ei siis huolta hikipisaroista. Maton voi myös puhdistaa kevyellä puhdistusaineella.

Kantokassi sisältyy

Tunturi Joogamatto on saatavilla useassa trendikkäässä värissä ja se toimitetaan kantokassin kanssa, joten voit aina ottaa sen mukaasi helposti ja vaivattomasti. Tämä on kätevää erityisesti kuntosalilla, koska silloin ei tarvitse miettiä milloin matot on viimeksi puhdistettu.

Tunturi Joogamaton edut:

✓ Paksu 8 mm matto parhaan mukavuuden takaamiseksi
✓ Ihanteellinen joogaan, kuntoiluun ja Pilatekseen
✓ Vähentää rasitusta selässä, jaloissa, polvissa, nilkoissa ja nivelissä
✓ Luistamaton pinta, joka helppo puhdistaa biohajoava
✓ Biohajoava materiaali
✓ Sisältää kätevän kantokassin

Tämä matto on saatavilla seitsemässä trendikkäässä värissä ja sen mukana tulee kantokassi, joten voit helposti ottaa sen mukaasi minne tahansa.

Tuotetiedot

  • Mitat 183 x 61 x 0.8 cm
  • Paino 950g
  • Materiaali TPE
  • Sisältää kantokassin
  • Saatavilla useita värejä