Maksutavat


Tilauksen maksaminen

 

Käytämme kaupassamme Klarna Checkout -palvelua, joka on erittäin helppo ja vaivaton tapa maksaa verkko-ostoksia. Palvelussa on tarjolla seuraavat maksuvaihtoehdot: Klarna lasku, Klarna tililuotto, korttimaksu ja verkkopankki.

Asiakkaan syötettyä tietonsa kassalla, päivittää Klarna automaattisesti saatavilla olevat maksutavat. Joissakin tapauksissa Klarnan lasku tai tililuotto eivät ole mahdollisia, jolloin maksu tulee suorittaa kortilla tai verkkopankilla.

Maksaminen on mahdollista kaikkien suomalaisten pankkien debit- ja credit-korteilla sekä seuraavien pankkien verkkopankiss: S-Pankki, Aktia, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea ja Säästöpankki.

Maksaessa kortilla asiakkaan tulee antaa kortin numero, kortin viimeinen voimassaolopäivä, CVC-koodi sekä joillakin korteilla maksettaessa myös 3D secure–koodi. Lisäksi asiakkaan pankki voi vaatia erillisen tunnistautumisen verkkopankissa verkkopankkitunnuksilla. Varmistathan myös, että olet aktivoinut korttisi verkkomaksuominaisuuden verkkopankissasi ennen maksun suorittamista.