TALVIALE KÄYNNISSÄ NYT

Takuu


Laitetakuu

 

Kuntolaitteille tarjoamme valmistajasta riippuen 1-3 vuoden takuun. Takuuaika on mainittu tuotekortilla ja saattaa vaihdella merkin tai mallin mukaan. Laitteiden huoltotoimenpidettä sovellamme pääsääntöisesti yli 100€ tuotteiden osalta tai niiden ollessa normaalia postipakettia suurempia tuotteita. Mikäli alle 100€ tuotteessa on havaittavissa valmistus- tai materiaalivirhe takuun puitteissa olet oikeutettu saamaan uuden tai vastaavan tuotteen, mikäli alkuperäinen tuote on loppunut varastosta. 

Takuu edellyttää tuotteen käyttämistä valmistajan ohjeiden ja suositusten mukaisesti.

Laitteiden tai tavaroiden takuu raukeaa mikäli niitä käytetään tavalla mihin ne ei ole tarkoitettu käytettäväksi. Esimerkiksi kotikäyttöön tarkoitettua laitetta käytetään ammattikäytössä tai tuotteeseen tehdään omatoimisesti muutoksia.

Mikäli kuntolaite rikkoontuu annetun takuun aikana tulemme ensisijaisena vaihtoehtona huoltamaan/korjaamaan laitteen. Laite huolletaan tapauskohtaisesti, joko paikanpäällä tai se toimitetaan huoltoomme.

Asiakkaan on ilmoitettava virheestä treenikaupalle kohtuullisessa ajassa siitä, kun vika on havaittu tai se olisi pitänyt havaita.

Takuuhuollot hoidetaan kuluttajasuojalain määrittelemässä kohtuullisessa ajassa.

Kaikilla tuotteilla on vähintään kuluttajasuojalain 5. luvun mukainen kuuden kuukauden virhevastuu. 

Jos laitteesi on rikkoontunut tai vaatii huoltoa takuun voimassaolon aikana, täytä alapuolen lomake ja lähetä se asiakaspalveluumme. Huolto tiimimme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman nopeasti.

 

Huoltolomake pdf Lataa huoltolomake>