Toimitustavat


Tilausten toimittaminen ja toimitustavat

 

Toimituskulut alle 69 € tilauksissa alkaen 4,90 € noutopaketilla.

Yli 69 € tilaukset toimitamme pakettina noutopisteeseen ilman toimituskuluja ympäri Suomen. Poikkeuksena ovat tuotteet ja tilaukset, jotka painavat yli 30 kg tai paketin koko ylittää 120 x 60 x 60 cm, joita ei voida kuljettaa normaalina pakettina. Tilaukset joiden paino ylittää 30 kg tai mitat ylittävät postipaketin maksimikoon toimitetaan kotiintoimituksella alk. 9,90 €.

Yli 35 kg tilaukset toimitetaan rahtitoimituksella 19,90 - 99 € painosta riippuen. Rahtitoimitus on kotipihalle eikä se sisällä sisäänkantoa. Jos haluat lähetyksen sisälle kannettuna, niin otathan siinä tapauksessa yhteyttä asiakaspalveluumme.

DB Noutopaketti

4,90€

Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen.

Postipaketti

4,90 – 5,90 €

Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen.

Matkahuolto Noutopaketti

4,90 – 15,90 €

Toimitus valitsemaasi noutopisteeseen. Toimitus pakettina tai monipakettina.

Matkahuolto Kotipaketti

9,90 – 25,90 €

Toimitus kotiovelle sovittuna ajankohtana. Toimitus pakettina tai monipakettina.

Matkahuolto Yrityspaketti

12,90 – 27,90 €

Toimitus yritykseen klo 8-16 ilman sovittua ajankohtaa. Toimitus pakettina tai monipakettina.

DB Kotijakelu

24,90 – 34,90 €

Toimitus kodin tai yrityksen pihaan sovittuna ajankohtana. Toimitetaan pakettina tai monipakettina.

DB Rahtitoimitus

39,90 – 99 €

Toimitus kodin tai yrityksen pihaan sovittuna ajankohtana. Toimitus sisältää lavan.

Posti Express Rahti Illaksi

79 – 119 €

Toimitus asunnon sisälle eteiseen kaupunkialueella.

Toimitusaika tuotteillemme on 1-4 päivää ellei tuotekortilla toisin mainita. Pyrimme pitämään mahdollisimman suurta tuotevalikoimaa päävarastossamme Nastolassa, mutta joudumme välillä toimittamaan myös välivarastoiltamme. Jos tuote on toimituksessa välivarastoltamme on siitä tuotekortilla maininta. Päävaraston tuotteiden toimitusaika on 1-3 päivää ja välivarastoilta 2-6 päivää. Jos tilauksessa on tuotteita kummastakin varastosta, lähetämme ne yleensä kahdessa paketissa.

Toimitusviiveiden tullessa tietoomme olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti. Toimimme yhteistyössä useiden eri tavarantoimittajien kanssa, joten viiveitä toimituksissa saatta satunnaisesti ilmetä. Teemme kuitenkin kaikkemme, että viiveitä toimituksissa ei ilmenisi. Jos näin kuitenkin käy on sinulla täysi oikeus palauttaa viivästyneet tuotteet takaisin veloituksetta.

Mikäli tilaamasi lähetys on vahingoittunut jo sitä vastaanottaessa, niin ilmoita siitä postivirkailijalle. Muista myös pyytää todistus reklamoinnistasi.