• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Trigger Point -innovatiivisia itsehoitovälineitä


Trigger Point Performance on vuonna 2002 perustettu amerikkalainen yritys, joka tarjoaa terapeuttisia itsehoitovälineitä, kuten putkirullia ja hierontapalloja. Trigger Pointin tavoitteena on auttaa ihmisiä ylläpitämään, säätelemään ja stimuloimaan lihasten liikettä mullistavien myofaskiaalisten tekniikoiden avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa lihaskalvojen ja lihasten käsittelyä erilaisilla innovatiivisilla kehonhuollon tuotteilla.

Trigger Point etsii koko ajanuusia keinoja voimaannuttaa ihmisiä, jotta he voisivat itse parantaa hyvinvointiaan ja suorituskykyään. Siksi he kehittävät jatkuvasti terapeuttisia tuotteitaan, minkä avulla voi päästä liikkuvuudessaan optimaaliselle tasolle ja ehkäistä tuki- ja liikuntaelimien ongelmia. Rullissa on käytetty patentoitua kolmiulotteista GRID-teknologiaa ja muotoilua, mikä jäljittelee hierojan käden tuomaa tuntumaa. Joissakin foam rollereissa ja hierontapalloissa on monikerroksinen rakenne, jolloin kerroksien materiaalin tiheys vaihtelee, luoden eritasoista painetta jäykkyyksien lievittämiseen sekä verenkiertoa ja liikkuvuutta edistämään.

Trigger Pointin valikoima on laadukas. Suosituimpia tuotteita ovat foam rollerit ja hierontapallot. Lisäksi valikoimissa on muita hierontavälineitä ja tarvikkeita itsehoitoon. Trigger Pointilla on sekä kiinteitä foam rollereita että onttoja putkirullia, joten ne soveltuvat kaikkiin tarpeisiin yksilöstä ja mukavuudenhakuisuudesta riippuen. Mitä enemmän rullailukokemusta, isommat lihakset ja fyysisiä itsehoitotarpeita on, sitä jämäkämpi rulla kannattaa hommata. Itsehuoltovälineitä on niin lihasten lämmittelyyn, verryttelyyn, palautumiseen, rentoutukseen, hierontaan kuin syvempäänkin lihashuoltoon.

Katso, mikä tuote sopii sinun kehonhuollon tarpeisiisi

 

Katso kaikki Trigger Point tuotteet


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta