TALVIALE KÄYNNISSÄ NYT

Trigger Point -innovatiivisia itsehoitovälineitä


Trigger Point Performance on vuonna 2002 perustettu amerikkalainen yritys, joka tarjoaa terapeuttisia itsehoitovälineitä, kuten putkirullia ja hierontapalloja. Trigger Pointin tavoitteena on auttaa ihmisiä ylläpitämään, säätelemään ja stimuloimaan lihasten liikettä mullistavien myofaskiaalisten tekniikoiden avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa lihaskalvojen ja lihasten käsittelyä erilaisilla innovatiivisilla kehonhuollon tuotteilla.

Trigger Point etsii koko ajanuusia keinoja voimaannuttaa ihmisiä, jotta he voisivat itse parantaa hyvinvointiaan ja suorituskykyään. Siksi he kehittävät jatkuvasti terapeuttisia tuotteitaan, minkä avulla voi päästä liikkuvuudessaan optimaaliselle tasolle ja ehkäistä tuki- ja liikuntaelimien ongelmia. Rullissa on käytetty patentoitua kolmiulotteista GRID-teknologiaa ja muotoilua, mikä jäljittelee hierojan käden tuomaa tuntumaa. Joissakin foam rollereissa ja hierontapalloissa on monikerroksinen rakenne, jolloin kerroksien materiaalin tiheys vaihtelee, luoden eritasoista painetta jäykkyyksien lievittämiseen sekä verenkiertoa ja liikkuvuutta edistämään.

Trigger Pointin valikoima on laadukas. Suosituimpia tuotteita ovat foam rollerit ja hierontapallot. Lisäksi valikoimissa on muita hierontavälineitä ja tarvikkeita itsehoitoon. Trigger Pointilla on sekä kiinteitä foam rollereita että onttoja putkirullia, joten ne soveltuvat kaikkiin tarpeisiin yksilöstä ja mukavuudenhakuisuudesta riippuen. Mitä enemmän rullailukokemusta, isommat lihakset ja fyysisiä itsehoitotarpeita on, sitä jämäkämpi rulla kannattaa hommata. Itsehuoltovälineitä on niin lihasten lämmittelyyn, verryttelyyn, palautumiseen, rentoutukseen, hierontaan kuin syvempäänkin lihashuoltoon.

Katso, mikä tuote sopii sinun kehonhuollon tarpeisiisi

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.