Gymstick X-series Standard Reiden ojentaja-/koukistajalaite

Tuotenro X-ST6000
Alkaen 4 290,00 €
Tuote saatavilla

Tilaustuote. Toimitusaika 2-4vk

Rahtitoimitus 59,00€

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

X-Series on suomalaisen suunnittelun ja ammattitaidon tulosta. Tuotelinjasto tarjoaa huipputason kuntosalilaitteita ja -välineitä julkisille kuntosaleille ja ammattikäyttöön. X-Series tuotteet ovat valmistettu käsityönä Suomessa, tinkimättömällä laadulla ja osaamisella. Ne tuovat kaunistelematonta räväkkyyttä kovaan käyttöön. Kun tavoitteena on raaka ja rehellinen tuloksellinen harjoittelu, X-Series tuo salille mitä tarvitaan!

Suomessa valmistettu

Pohjoismaista suunnittelua

Tinkimätön laatu

Ammattikäyttöön kehitetty

Täyttä terästä kovaan käyttöön

X-Series kuntosalivälineet on valmistettu laadukkaasta teräksestä. Käytetyssä teräksessä on reipas 4 mm seinämäpaksuus, joka takaa erittäin tukevan rakenteen ja pitkän käyttöiän.

Jauhemaalattu viimeistely

Teräspintojen korkeatasoinen jauhemaalaus varmistaa erittäin kestävän viimeistelyn joka ei lohkeile. Viimeistelty pinta on ja tuntuu laadukkaalta, sekä näyttää tyylikkäältä.

Laadukas verhoilu

Kulutuspinnat ovat verhoiltu laadukkaalla synteettisellä nahalla, joka antaa loistavan kulutuskestävyyden. Lisäksi pinnat ovat helppo putsata ja huoltaa.

Painopakat saatavilla useassa koossa

X-Series painopakkalaitteet ovat saatavilla useassa eri painopakan koossa. Valitse itsellesi ja kuntosalillesi sopiva harjoittelunpaino tarpeidesi mukaan!

Optimoidut liikeradat

Painopakkalaitteiden liikeradat ovat optimoitu tehokkaaseen ja keholle luonnolliseen liikkeeseen. Säädettävät asetukset mahdollistavat sopivan harjoitusasennon eri kehotyypeille. 

Tuotetiedot

  • Mitat: 115 x 93 x 170 cm