Suodata

Sulje

Suodata

Hinta

Koko

Sort by

Sulje
per sivu

2 tuotteita näkyvillä

2 tuotteita näkyvillä

Sort by

Sulje
per sivu

2 tuotteita näkyvillä

2 tuotteita näkyvillä


Kehonhuoltoa foam rollereilla 

Oletko etsimässä kiinteää rullaa kehonhuoltoa varten? Lihashuolto, hieronta, venyttely ja rentoutus rullan avulla auttaa kehoa voimaan paremmin. Foam rollerit ovat helppoja käyttää ja niitä voi kantaa mukanaan harrastuksiin tai matkalle pienen kokonsa ja painonsa puolesta. Foam rollereita on erilaisia, joten valinta riippuu taustastasi ja käyttötarkoituksestasi.

Foam rollereita eri tarkoituksiin

Kiinteät foam rollerit voi karkeasti jakaa kevyisiin ja tukevampiin rulliin. Kevyimmät ja pehmeimmät soveltuvat parhaiten liikuntatunneille, lämmittelyyn, loppuverryttelyyn tai kevyeen lihashuoltoon, venyttelyyn ja rentoutukseen. Käyttö edistää palautumista, laittaa nesteitä liikkumaan ja hoitaa kehoa. Jos olet vasta aloittelija, niin kevyellä vaahtomuovirullalla rullailu ei mitä luultavimmin satu, niin kuin sen ei kuuluisikaan. Voit sitten myöhemin siirtyä jämäkämpään rullaan, kun tarvitset mahdollisesti enemmän painetta. 

Jämäkät foam rollerit auttavat enemmän lihasjumien, jäykkyyksien ja kivun lievityksessä. Niillä pääsee hieromaan kovemmin ja "syvemmin" lihaksia, mikä stimuloi tehokkaammin triggeripisteitä ja lihaskalvoja parantaen verenkiertoa, nestekiertoa ja liikkuvuutta. Rullailu myös edistää kropan toimintaa ja parantaa suorituskykyä. Edistyneemmät rullailijat, urheilijat ja vankkarakenteiset ihmiset hyötyvät näistä eniten. .

Keskijämäkät rullat asettuvat kahden edellisen välimaastoon ja ovat hyvin monikäyttöisiä. Ne sopivat sekä harjoitteluun, lämmittelyyn ja verryttelyyn, hierontaan, pintafaskioiden hoitoon että rentoutukseen.

Mitä foam rollerin kokoon tulee, kannattaa valita se, mikä sopii omaan käyttöön parhaiten. Lyhyempiä rullia on helppo kantaa mukana, jos reissaa paljon. Niillä saa myös käsiteltyä helpommin ja tehokkaammin jotain tiettyä kehon aluetta verrattuna pidempään rullaan.

Valikoimassa on myös värinärulla, mikä tuo monipuolisuutta rullailuun. Pieni muotoilu pehmeissä rullissa auttaa liikuttamaan nesteitä ja venyttää pintafasciaa edistäen hermoston toimintaa sekä lymfa- ja hiusverenkiertoa. Kannattaa myös miettiä, olisiko muotoiltu putkirulla parempi vaihtoehto.