Treenikauppa

Tietoa treenikaupasta


Me, asiakas ja yhteinen tavoitteemme

Treenikaupan taustalta löytyy todellista liikunta-alan ammattitaitoa. Yhteenlaskettuna yli 150 vuotta olemme tehneet töitä liikunnanohjaajina, personal trainereina, valmentajina sekä huippu-urheilijoina. Suurin osa henkilökunnastamme on liikunta-alan ammattilaisia, jotka ovat kehittäneet ammattitaitoaan monella eri liikunnan osa-alueella. Me tiedämme kuinka treenata oikeaoppisesti, tavoitteellisesti ja tarvittaessa kovaakin, ruokavaliota unohtamatta. Olemme täällä jakamassa tietotaitoamme, jotta sinä voisit saavuttaa tavoitteesi ovat ne sitten mitkä tahansa. Olemme kasanneet ympärillemme huipputiimin, jotka kirjoittavat mielenkiintoisia artikkeleita kuntoilun perusteista, ruokavaliosta ja oikeaoppisesta harjoittelusta. Kaupastamme löytyvät tuotteet olemme itse valinneet ja testanneet, jotta ne täyttäisivät meidän laatuvaatimuksemme. Kun olemme todenneet tuotteet toimiviksi, tehokkaiksi ja turvallisiksi käyttää, olemme valmiita tarjoamaan niitä myös asiakkaillemme. Haastamme sinutkin liikkumaan, kuntoilemaan ja elämään terveellisesti! Se on jokaisen hikipisaran arvoista.


Tarina intohimosta liikuntaan

Gymstick sai alkunsa kahden innovatiivisen liikunta-alan ammattilaisen käsistä, jotka halusivat treenata tehokkaammin ja monipuolisemmin kuitenkaan pidentämättä harjoitteluaikaa. Vuonna 2003 syntyi ensimmäinen tuote nimeltä Gymstick Original, joka on innovatiivinen ja täysin uudenlainen harjoitteluväline. Tuotteen ympärille rakennettiin ryhmäliikuntakonsepti ja sen monipuolisuuden, yksinkertaisuuden ja tehokkuuden ansiosta erityisesti naiset rakastuivat siihen heti. Alkoi tarina, joka on laajentunut tuotemerkiksi, jonka valikoimasta löytyy yli 500 kuntoiluun ja urheiluun erikoistunutta tuotetta. 

Me olemme Treenikauppa, osa Gymstick International Oy:tä.


Gymstick tänään

Nykypäivänä Gymstick on Suomen suurin kuntoilubrändi ja sitä myydäänkin yli 40 eri maassa. Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme myös ulkopuolisilla brändeillä kuten Tunturi, Toorx, Schwinn, Bowflex, PROUD ja useita muita. Maahantuonnin ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vieläkin kokonaisvaltaisemmin tasosta riippumatta.


Miksi loimme treenikaupan

Tahdoimme entistä lähemmäksi tuotteidemme käyttäjiä. Halusimme päästä itse kokemaan tyytyväiset asiakkaat sekä keskustelemaan käyttökokemuksista ja mahdollisista tuoteparannuksista suoraan asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme perustuu tehokkaiden ja innovatiivisten harjoitusvälineiden valmistukseen ja haluammekin olla tarjoamassa monipuolisia työkaluja harjoitteluun sekä opettaa niiden käytössä. Markkinoilta löytyy myös paljon huipputuotteita omien tuotteidemme lisäksi, joten haluamme olla tarjoamassa asiakkaillemme mahdollisimman kattavan valikoiman maailman parhaita tuotteita kuntoiluun sekä urheiluun.


Varasto ja logistiikka

Meillä on Suomen suurin kuntoiluvälinevarasto Nastolassa, jossa meillä on yli 250 000 tuotetta heti lähtövalmiina. Varastomme koko on 2675m2 ja siellä työskentelee tällä hetkellä 9 vakituista työntekijää sekä useita kiireapulaisia varmistamassa, että saat tuotteesi aina mahdollisimman nopeasti. He pitävät huolen, että kaikki tilaukset ovat hyvin pakattuja sekä lähtevät varastoltamme ajallaan. Kuljetuskumppanimme on DB Schenker ja Posti, jotka kattavat verkostollaan koko Suomen. Lähetämme kaikki tilaukset päävarastoltamme 1-3 päivän toimitusajalla. Välivarastoilta tulevien tuotteiden toimitusaika tuotteesta riippuen on 1-5 päivää.