• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max. 35kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 2,90€ (postipaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Treenikuappa on suomen suurin kuntoilukauppa

Me, asiakas ja yhteinen tavoitteemme

Treenikaupan taustalta löytyy todellista liikunta-alan ammattitaitoa. Yhteenlaskettuna yli 150 vuotta olemme tehneet töitä liikunnan ohjaajina, personal trainereinä, valmentajina sekä huippu-urheilijoina. Suurin osa henkilökunnastamme on liikunta-alan ammattilaisia, jotka ovat kehittäneet tietotaitojaan monella eri liikunnan osa-alueella. Me tiedämme kuinka treenata oikeaoppisesti, tavoitteellisesti ja tarvittaessa kovaakin ruokavaliota unohtamatta. Me olemme täällä jakamassa tietotaitoamme, jotta sinä voisit saavuttaa tavoitteesi ovat ne sitten mitkä tahansa. Olemme kasanneet ympärillemme huipputiimin, jotka kirjoittavat mielenkiintoisia artikkeleita kuntoilun perusteista, ruokavaliosta ja oikeaoppisesta harjoittelusta. Kaupastamme löytyvät tuotteet olemme itse valinneet ja testanneet, jotta ne täyttäisivät meidän laatuvaatimuksemme. Kun olemme todenneet tuotteet toimiviksi, tehokkaiksi ja turvalliseksi käyttää olemme valmiita tarjoamaan niitä myös asiakkaillemme. Haastamme sinutkin liikkumaan, kuntoilemaan ja elämään terveellisesti! Se on jokaisen hikipisaran arvoista.

Tarina intohimosta liikuntaan

Gymstick sai alkunsa kahden innovatiivisen liikunta-alan ammattilaisen käsistä, jotka halusivat treenata tehokkaammin ja monipuolisemmin pidentämättä kuitenkaan harjoitteluaikaa. Syntyi ensimmäinen tuote nimeltä Gymstick. Innovatiivinen ja täysin uudenlainen harjoittelumuoto, johon erityisesti naiset rakastuivat heti. Alkoi tarina, joka on laajentunut tuotemerkiksi, jonka valikoimasta löytyy yli 400 kuntoiluun ja urheiluun erikoistunutta tuotetta. 

Me olemme treenikauppa. Osa Gymstick International Oy:tä.

Gymstick tänään

Nykypäivänä Gymstick on Suomen suurin kuntoilubrändi ja sitä myydänkin yli 40 eri maassa. Olemme laajentaneet tuotevalikoimaamme myös ulkopuolisilla brändeillä kuten SKLZ, Water rower ja useita muita. Maahantuonnin ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme vieläkin kokonaisvaltaisemmin tasosta riippumatta.

Miksi loimme treenikaupan

Halusimme entistä lähemmäksi tuotteidemme käyttäjiä ja päästä kokemaan tyytyväiset asiakkaat itse, sekä keskustelemaan käyttökokemuksista ja mahdollisista tuoteparannuksista suoraan asiakkaidemme kanssa. Liiketoimintamme perustuu tehokkaiden ja innovatiivisten harjoitusvälineiden valmistukseen ja haluammekin olla tarjoamassa tehokkaat työkalut harjoitteluun sekä opettaa niiden käytössä. Markkinoilta löytyy myös paljon huipputuotteita omien tuotteidemme lisäksi, joten haluamme olla tarjoamassa asiakkaillemme mahdollisimman kattavan valikoiman maailman parhaita tuotteita kuntoiluun sekä urheiluun.

treenikauppa verkkokauppa

Varasto ja logistiikka

Meillä on Suomen suurin kuntoiluvälinevarasto Nastolassa, jossa meillä on yli 159 000 tuotetta heti lähtövalmiina. Varastomme koko on 2675m2 ja siellä työskentelee tällä hetkellä 5 vakituista työntekijää sekä useita kiireapulaisia varmistamassa, että saat tuotteesi aina mahdollisimman nopeasti. He pitävät huolen, että kaikki tilaukset ovat hyvin pakattuja sekä lähtevät varastoltamme ajallaan. Kuljetuskumppanimme on Posti, joka kattaa verkostollaan koko Suomen. Lähetämme kaikki tilaukset päävarastoltamme 1-3pv toimitusajalla. Välivarastoilta tulevien tuotteiden toimitusaika tuotteesta riippuen on 1-5pv.

Suomen suurin kuntoiluvarasto

Personal trainer ja liikuntapalvelut

Jotta emme unohtaisi juuriamme sekä identiteettiämme tarjoamme myös liikuntapalveluita yrityksille, yhteisöille sekä tapahtumille. Olemme kasanneet ryhmäämme huippuammattilaisista koostuvan tiimin, joka pitää huolta työhyvinvoinnista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista myös vapaa-ajalla. Tarkemmat tiedot Liikuntapalveluistamme löydät tästä.

 

 

HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta.