• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Toimitusehdot


1. Yleiset ehdot

Treenikauppa on Gymstick International Oy:n ylläpitämä verkkokauppa, jossa Gymstick Interntational Oy (Y-tunnus 1799954-3) toimii myyjänä. Gymstick International Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Kussakin tilauksessa sovelletaan tilauksen tekohetkellä voimassa olleita sopimusehtoja. Myyjä ei vastaa tuotteille tai asiakkaille aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat force majeure -tilanteesta eli ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota myyjä ei kohtuudella voi voittaa. Myyjä on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle sitä kohdanneesta ylivoimaisesta esteestä niin pian kuin se on mahdollista.


2. Asiakas

Asiakas tarkoittaa henkilöä, joka tekee tilauksen verkkokaupasta. Asiakkuus astuu voimaan, kun asiakas on:

1) hyväksynyt nämä sopimusehdot ja tehnyt tilauksen vahvistamalla tilauksen ja
2) maksanut tilauksensa valitsemallaan tavalla tai vahvistanut tilauksen annettujen ohjeiden mukaisesti.


3. Tuotteet & hinnat

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hintoihin lisätään asiakkaan valitseman toimitustavan ja maksutavan mukaiset toimituskulut ja maksutapalisät. Tuotteet myydään sillä hinnalla ja niillä toimituskuluilla ja maksutapalisillä, jotka ovat olleet verkkokaupassa tilauksen tekohetkellä voimassa. Myyjä pidättää oikeuden rajoittaa tai olla myymättä tuotteita poikkeuksellisen suurissa erissä tai selkeästä hinnoitteluvirheestä johtuen.


4. Maksutavat

Treenikauppa.fi -verkkokaupassa on käytössä Klarna Checkoutin tarjoamat maksutavat; kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet, pankki- ja luottokortit sekä lasku ja osamaksu. Tilaushetkellä käytössä olevat maksutavat näkyvät asiakkaalle tilauslomakkeella. Lisätietoja käytössä olevista maksutavoista löytyy Klarnan omilta sivuilta. Asiakkaalta kysytään maksutavan edellyttämänä erilaisia yhteystietoja, kuten esimerkiksi puhelinnumero. Jotkut maksutavat saattavat vaatia myös henkilötunnuksen antamista. Maksutapalisä määräytyy valitun maksutavan mukaan. Lopullinen hinta on nähtävissä ennen tilauksen vahvistamista.


5. Toimitustavat

Toimitamme kaikki tilaukset yhteistyössä Postin kanssa, jonka verkosto kattaa koko Suomen. Toimitustavat ovat Nouto Postista (Posti Economy) ja Kotiinkuljetus (Posti Flex) sekä yli 51 kg tilauksissa rahti kotiovelle (ei sisällä sisäänkantoa).


6. Toimituskulut

Kaikki yli 69 euron tilaukset toimitetaan ilman kuluja. Kaikkiin alle 69 euron arvoisiin tilauksiin lisätään toimituskulut riippuen toimitustavasta. Palauttaminen on maksutonta (kts. kohta Palautusoikeus).


7. Toimitusaika

Tilauksen käsittelyaika on keskimäärin 1-2 työpäivää tilauksen maksamisesta tai varmistamisesta. Kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää – tämä riippuu kuitenkin täysin Postista. Kuljetusaika voi vaihdella myös valitun toimitustavan mukaan. Pyrimme lähettämään arkisin kello 14 mennessä tehdyt tilaukset samana päivänä. Kello 13 jälkeen tai viikonloppuisin ja pyhinä tehdyt tilaukset pyritään toimittamaan seuraavana arkipäivänä.


8. Tilauksen seuranta

Tilausvahvistuksen saatuasi saat automaattisesti myös lähetyksesi seurantakoodin, jolla voit seurata paketin kulkua Postin järjestelmässä. Kaikki lähetystä koskeva tieto toimitetaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, joten huolehdithan että kirjoitat sen tismalleen oikein tilausta tehdessäsi. Muistathan antaa myös puhelinnumerosi, jotta voimme tarvittaessa olla sinuun yhteydessä nopeastikin tilausta koskevissa asioissa.


9. Palautusoikeus

Tuotteiden palauttaminen on ilmaista. Palautusoikeus on 60 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Asiakkaan on sovittava palautuksesta poikkeuksetta ensin sähköpostitse info(@)treenikauppa.fi. Palautusoikeus on ainoastaan käyttämättömillä ja alkuperäisessä pakkauksessa olevilla tuotteilla. Peruutusoikeutta ei ole, jos 1) tuotteen sinetöinti/suojamuovi on poistettu/rikottu, 2) jos myyntipakkaus on rikkoutunut.

Lisätietoa palauttamisesta >


10. Muuta

Gymstick International Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Gymstick International Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Gymstick International Oy ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta