Valintaa vastaavia tuotteita ei ole.

 casall kuntoiluvälineet

Katso kaikki Casall tuotteet tästä >

  • Casall Joogavälineet
  • Casall Hit tuotteet
  • Casall Kuntoiluvälineet
  • Casall kuntolaitteet
 
 

 casall kuntoiluvälineet

Casall HIT tuotteet

Casallin HIT-tuoteperhe (High Intensity Training) on luotu kehittämään voimaa, kestävyyttä, räjähtävyyttä ja ketteryyttä! Haastava ja tehokas konsepti on suunnattu jokaiselle, joka ei pelkää uusia haasteita, vaan pyrkii harjoittelussa eteenpäin -aina seuraavalle tasolle. Paranna suorituskykyäsi HIT-kuntoiluvälineillä!
Casall HIT -valikoiman tuotteet soveltuvat sekä yksilöille että ryhmille, aloittelijoista ammattilaisiin. Ainutlaatuiset kuntoiluvälineet on suunniteltu korkean intensiteetin harjoitteluun ja lisäämään suorituskykyä. Tuotekehityksessä on huomioitu huippu-urheilijoiden, personal trainereiden ja tavoitteellisesti treenaavien vaatimukset.

HIT-perheen kuntoiluvälineillä pääset tavoitteisiisi, koskivat ne sitten voiman lisäystä tai parempaa hapenottokykyä.
Valikoima intensiiviseen harjoitteluun on uniikki.  Jos vastusvarjo tai -vyö ei ole sinun juttusi, niin ehkä olet etsinyt sitä oikeaa järeää putkirullaa tai kestäviä harjoitteluhanskoja? Mitä tuotteita päätätkin hyödyntää, ne auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi, joiden tilalle saat aina asettaa uusia. Astu siis uuteen maailmaan, missä kova työ palkitaan mahtavilla tuloksilla. Aseta ensimmäinen tavoitteesi!

Katso kaikki Casall tuotteet tästä >