WaterRower S4 Natural Soutulaite

Tuotenro WR-100S4

Säästä 100,00 € (7 %)

Viimeisen 30 pv alin hinta
Viimeisen 30 pv alin hinta 1 499,00 €
Tarjoushinta 1 399,00 € Normaali hinta 1 499,00 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta 2-5pv

Kotijakelu 29,90€

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Alkuperäisen WaterRowerin evoluutio.

Ergonomisesti suunniteltu ja käsityönä valmistettu, kolmen vuosikymmenen aikana jalostetuilla valmistustekniikoilla.

Kuten kaikissa WaterRowereissa, S4-sarjan soutulaitteissa on ainutlaatuinen WaterFlywheel, joka on vertaansa vailla oleva soutuvastus. S4 on saatavana useissa kestävästi hankituissa lehtipuissa. WaterRower S4 on suunniteltu sulautumaan saumattomasti asuinympäristöön, jolloin voit harjoitella missä tahansa talon huoneessa.

TODENTUNTUINEN SOUTUKOKEMUS

Kaiken ytimessä on WaterFlywheel, joka tuo soutamiseen ainutlaatuisen tuntuman. Valitse harjoitus, jossa on todellisen soutamisen tunne-, ääni- ja harjoitusedut.

 

TILAA SÄÄSTÄVÄ DESIGN

Kun WaterRower ei ole käytössä, se voidaan nostaa pystyasentoon, mikä säästää tilaa. Siirtopyörät mahdollistavat WaterRowerin siirtämisen kotona tai kuntosalilla vaivatta.

 

TÄYDELLINEN KOKOVARTALOHARJOITUS

Käytä jopa 84% koko kehon lihasmassasta jokaisella vedolla. Polta kaloreita ja kasvata voimaa todentuntuisella soutamisella! Kehoystävällinen harjoitusmuoto, jolla on minimaalinen vaikutus niveliin ja alaselkään.

IKONINEN DESIGN

S4 on kaikkien aikojen ensimmäisen WaterRowerin evoluutio. Alkuperäinen WaterRower on kuuluisa design-teos, joka on ollut esillä lukuisissa museoissa.

 

RAKENNETTU KESTÄMÄÄN

Valmistettu käsityönä laadun ja kestävyyden takaamiseksi. S4 Series WaterRowerilla on 3 vuoden osien ja 5 vuoden rungotakuu. Souda huoletta kotona ja kovaa!

 

OTA KAIKKI IRTI SOUTAMISESTA

WaterRoweriin on saatavana valikoima lisävarusteita, jotka parantavat käyttökokemusta entisestään. Connected Experience Bundle (ComModule, Tablet Arm & Holder) mahdollistaa yhteyden muodostamisen useisiin WaterRower-sovelluksiin, mukaan lukien WaterRower Connect, WaterRower.TV, CITYROW Go ja monet muut.

VÄHÄRASITTEINEN

Ainutlaatuisen WaterFlywheel vesivastuksen ansiosta, laitteessa on tasainen vastus, joka rasittaa niveliä ja alaselkää mahdollisimman vähän.

KORKEA INTENSITEETTI

Maksimirasituksella käytettäessä WaterRowerilla voidaan polttaa yli 1000 kaloria tunnissa. Sisäsoutamisessa käytetään jokaista suurta lihasryhmää ja se rekrytoi sekä aerobista että anaerobista järjestelmää, tarjoten yhden tehokkaimmista harjoitusmuodoista.

SOVELTUU KAIKILLE

WaterRower-soutulaitteen ainutlaatuinen geometria ja luonteva rakenne tekee soutamisesta helppoa hyvällä tekniikalla myös aloittelijalle.

Waterrower S4 Natural Soutulaite

WaterRower S4 edustaa vesisoutulaitteiden huipputasoa sen käsityönä valmistetun puurungon ja erittäin sulavan soututuntuman ansiosta. Massiivipuusta valmistettu runko on saatavilla useassa eri sävyssä ja viimeistelty korkeatasoisella tanskalaisella öljyllä. WaterRower S4 on varustettu S4 Performance -monitorilla, joka pitää tarkkaa kirjaa harjoittelun etenemisestä.

Ainutlaatuinen WaterFlywheel -vesivastus lisääntyy sen mukaan kuinka kovaa sillä treenataan, jonka ansiosta WaterRower sopii kaiken tasoisille käyttäjille. WaterRowerin harjoittelutuntuma on pehmeä ja se on muita aerobisia laitteita huomattavasti hiljaisempi käyttää. Laite ei vaadi paljoa tilaa ja sitä voi säilyttää kätevästi pystyasennossa.

S4 vesisoutulaitteeseen on saatavilla lukuisia lisäosia, joiden avulla harjoittelu voidaan viedä uudelle tasolle. Laite saadaan varustettua mm. Bluetooth-yhteydellä ja ANT+ sykevastaanottimella lisävarusteiden avulla. Lisävarusteilla saadaan laitteeseen myös erittäin tarkka tehonmittaus ja muuta!

WaterRower on ekologinen valinta, koska sen valmistamiseen on käytetty runsaasti luonnon materiaaleja. Laitetta on helppo ylläpitää ja se on hyvin huoltovapaa, sillä ketjuja ei tarvitse rasvata eikä venttiileitä puhdistaa. Soutulaite sopii niin ammatti- kuin kotikäyttöön.

Tekniset tiedot

 • WaterFlywheel -vesivastus (17 L)
 • Mitat käytössä: 209 x 56 x 53 cm
 • Paino ilman vettä: 30,5 kg
 • Istuinkorkeus: 30 cm (tuplakiskot)
 • Max käyttäjäpaino: 150 kg
 • Max käyttäjäpituus: 208 cm

Konsolin ominaisuudet

 • S4 Performance -monitori
 • Virtalähde: 4 x AA-paristo
 • Bluetooth-yhteys lisävarusteella
 • Sykevastaanotin (vyö ei sisälly)

Muut tuotetiedot

 • Laadukas puurunko saatavilla monessa sävyssä
 • Voidaan säilyttää pystyssä
 • Hihnaveto
 • Siirtopyörät edessä
 • Hiljainen käytössä
 • Takuu 5 vuotta runko, 3 vuotta osat