• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 3,90€ (Noutopaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Schwinn kuntolaitteet

Schwinn on vuonna 1895 perustettu yritys, joka oli pitkälti koko 1900-luvun johtava amerikkalaisten polkupyörien valmistaja. Yrityksen perusti saksalainen Ignaz Schwinn, joka kaipasi innovaatiota tuon aikaisten polkupyörien valmistuksessa. Vuonna 1992 yritys ajautui kuitenkin konkurssiin, ja on sen jälkeen toiminut kansainvälisenä brändinä Pacific Cycle yrityksen alla. Brändi on laajentunut polkupyörien lisäksi myös kuntopyöriin ja muihin kuntoilulaitteisiin nimellä Schwinn Fitness, joka toimii Nautilus Inc yrityksen hallinnassa.

Schwinn toi polkupyörät sisäkäyttöön jo aikaisin vuonna 1965, kun yritys julkaisi kotiharjoitteluun suunnatun the Exerciser -sisäpolkupyörän. Sittemmin Schwinn -brändin kuntoilulaitteet ovat kehittyneet modernien trendien mukaan ja tarjonta on laajentunut mm. huippuluokan crosstrainereihin, juoksumattoihin ja ilmapyöriin. Lisäksi Schwinnin tarjonnasta löydät täysin ainutlaatuisen Classic Cruiser -kuntopyörän, joka vaatii huomiota omalaatuisella retrotyylillään!


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta