• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69 € (max. 35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 2,90 € (postipaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60 pv ajan

Gymstick Kyykkyteline

Lue arvosteluja >
169,00 €
 • Tuote on saatavilla
 • Tuotteen toimitusaika 1-2pv

Gymstick kyykkyteline kotikäyttöön

Monipuolinen kyykky- ja punnerrusteline on suunniteltu kotikäyttöä varten, missä tilan maksimointi on erityisen tärkeää. Kyykkyteline on helppo siirtää paikasta toiseen eikä vaadi pulttikiinnitystä lattiaan. Sen tukevat jalat on varustettu suurella pohjalaatalla, joten se on tukeva ja turvallinen. Tämä kyykkyteline soveltuu käytettäväksi sellaisenaan tai loistavasti myös penkin kanssa. Tuotteessa on korkeussäätö ja se sisältää myös säädettävät turvatelineet. Rungon alaosasta löytyy levypainojen pidikkeet, kuten myös pituussäädettävät lattiajalat tuoden tarvittaessa lisää vakautta telineisiin.

Tutustu myös tähän tuotteeseen soveltuviin levytankoihin ja painoihin.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaan arvostelut

Gymstick Kyykkyteline

Perus siistit kilkkeet tavalliselle pienemmän raudan nostelijalle pieneen tilaan. Kehittyneemmälle pullistelijalle jäävät kevyeksi, mistä kielii telineen 150kg ja turvaraudan 100kg painoraja. Helppo koota ja siirreltävyydestä sekä levytelineestä plussaa. Levypainoille tarkoitetut tapit vetävät 4 kpl levyjä. Yläasennossa, esim. kyykätessä, ovat hieman kiikkerät joten tapeissa kannattaa pitää levyjä vastapainona, ettei keikahda tankoa takaisin laitettaessa.

HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta.