Livepro Kankainen Mini Band

Tuotenro LP8414-X
Alkaen 0,00 €

Loppuunmyynti

Tuote loppunut

Toimitus päävarastolta 2-5pv

Alk. 4,90€ noutopaketilla

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Livepro Kankainen Mini Band

Livepro kankaiset mini bandsit ovat täydellinen valinta jos olet kyllästynyt helposti rikkoutuviin vastuskuminauhoihin. Kankaiset mini bandsit eivät rikkoonnu eivätkä väsy käytössä samalla tavalla kuin kumista tehdyt nauhat.

Livepro kankaiset Mini Bandsit ovat lenkin muotoisia nauhoja, jotka ovat ihanteellinen valinta oikeaoppisten liikeharjoitteiden ja lihaskunnon harjoittamisessa sekä lihasvammoja hoidossa. Mini bandsit ovat nostaneet huimasti suosiotaan ammattiurheilijoiden ja ihan tavallistenkin kuntoilijoiden keskuudessa niiden monipuolisuuden takia.

Kankaiset mini bandsit on saatavilla kolmessa vahvuudessa, joista jokaiselle löytyy varmasti harjoitteluun sopiva vastus. Lisäksi mini bandsien sisäpuolella on silikooniraidat parantaen niiden pysyvyyttä harjoittelun aikana. Livepro Mini Bandsit on valmistettu markkinoiden laadukkaimmista materiaaleista, joten ne soveltuvat kovaan käyttöön aktiivi- ja ammattiurheilijoille.

Mini bandsit ovat loistavat harjoitteluvälineet niiden yksinkertaisen muotoilun ja monipuolisten harjoittelumahdollisuuksien ansiosta. Kankaiset mini bandsit soveltuvat erinomaisesti venyttelyyn, lihashuoltoon, liikkuvuusharjoitteluun sekä kuntoutukseen.

Huom! Kankaiset mini bandsit ovat hieman suuremmat kuin tavalliset kumiset mini bandsit. Niiden pituus vaihtelee myös vahvuuden mukaan.

Tuotetiedot

  • Kestävämmät kuin tavalliset kumiset mini bandsit.
  • Erinomainen vastustuntuma.
  • Miellyttävämmät käytössä.
  • Silikoniset raitojen ansiosta pysyy hyvin paikoillaan.


Vahvuus & koot

  • Light - pituus 29cm / leveys 6cm.
  • Medium - pituus 32cm / leveys 7cm.
  • Heavy - pituus 34cm / leveys 8cm.