Gymstick Walkingpad Pro Taitettava Juoksumatto

Tuotenro TM-WPAD-PRO

Säästä 200,00 € (25 %)

Viimeisen 30 pv alin hinta
Viimeisen 30 pv alin hinta 599,00 €
Tarjoushinta 599,00 € Normaali hinta 799,00 €
Tuote saatavilla

Toimitus päävarastolta 2-5pv

Kotijakelu 24,90€

KSP icon   Nopea toimitus

KSP icon    Yli 15 000 arvostelua

KSP icon    Palautusoikeus 60 pv

KSP icon    Alin hintatakuu

Walkingpad PRO

Juoksumattojen uusi vallankumous on alkanut. Walkingpad pro on ensimmäinen taitettava juoksumatto, joka mahdollistaa laitteen säilyttämisen taitettuna erittäin pienessä tilassa mm. sohvan alla tai pystyssä seinää vasten. 10 km/h maksiminopeus tarjoaa tarpeeksi nopeutta hyvän juoksuharjoittelun saamiseksi. Se myös soveltuu hyvin toimistotyöskentelyyn sillä sitä voi käyttää kävelymattona työpöydän alla.

Koe nyt Gymstick Walkingpad Pro juoksumatto!

Säästä tilaa kotona

Walkingpad Pro on taitettuna 15 cm paksu ja vie tilaa vain 0.2 m2. Enää ei kodin neliöt tule esteeksi juoksumaton hankinnassa vaan jokainen tilasta riippumatta pääsee nauttimaan kävelystä sekä juoksusta oman kodin rauhassa. Laitteen voi myös säilyttää pystyasennossa seinää vasten mm. verhojen takana.

Esteettistä ja minimalistista myös kaikista herkimmille sisustajan silmille!

Juoksumatto ja kävelymatto

Enää ei tarvitse valita kävelymaton tai juoksumaton väliltä. Walkingpad pro on kumpikin näistä. Voit käyttää sitä normaalina kävelymattona käsituki alhaalla tai juoksumattona nostamalla käsituen ylös. Kävelytilassa maksiminopeus on 6 km/h ja juoksutilassa 10 km/h.

Ideaalinen valinta toimistokäyttöön

Kävelytilassa mattoa voi käyttää tavallisen kävelymaton tapaan toimistopöydän alla. Tutkimusten mukaan lyhytkin kävely työpäivän aikana edistää hyvinvointia, nopeuttaa aineenvaihduntaa ja aktivoi lihaksia. Lyhytkin kävely parantaa aivojen toimintaa sekä vähentää stressiä. Aloita terveellisempi ja tehokkaampi työskentely nyt toimistolla tai kotona!

Tehokas ja hiljainen moottori

Gymstick Walkingpad Pro on varustettu huippulaadukkaalla hiiliharjattomalla moottorilla, joka on hiljainen ja luotettava. Moottoriin kehitettyjen innovaatioiden ansiosta se on entistäkin vääntävämpi ja kestävämpi. 2.5 hevosvoiman maksimiteho mahdollistaa huippunopeudeksi 10 km/h sekä 110 kg maksimikäyttäjä painon.

Upea led matrix näyttö

Tyylikäs runkoon integroitu led matrix näyttö tarjoaa kaikki harjoitukselle oleelliset tiedot yhdellä vilkaisulla.

 

Monikerroksinen juoksualue

 

Walkingpad pro runko on valmistettu yksiosaisesta alumiinirungosta, joka on kevyt ja kestävä.

 

 • Juoksuhihna on kestävä ja luistamaton, joka tekee juoksemista miellyttävää ja turvallista
 • Liukupinta juoksuhihnan alapuolella vähentää kitkaa tarjoten hyvän juoksutuntuman
 • Vaimentava pinta pehmentää juoksuaskelta sekä vähentää jalkojen rasitusta
 • Alimmaisena oleva kuitulevy jäykistää laitetta sekä tarjoaa tasaisen ja tukevan alustan juoksuharjoittelulle

 

Kolme innovatiivista nopeudensäätöä kävelytilassa

Kävelytilassa nopes on säädettävissä kolmella innovatiivisella tavalla. Manuaali -tilassa nopeus on säädettävissä kaukosäätimen avulla. Automaatti -tilassa nopeus on säädettävissä automaattisesti riippuen omasta askelnopeudesta. Sen lisäksi nopeus on säädettävissä myös suoraan KS fit -sovelluksen kautta.

 

Yksinkertaisempi & turvallisempi

Gymstick Walkingpad PRO juoksumatto toimitetaan valmiiksi kasattuna. Ei siis tarvetta työkaluille tai laitteen kasaamiselle vaan pääset samantien nauttimaan uusista kävely- ja juoksuaskeleista.

Walkingpad Pro matto on kehitetty turvallisuus edellä ja siitä syystä olemmekin kehittäneet useita turvaominaisuuksia mm. aloittelijoille tarkoitetun nopeusrajoituksen, automaattisen valmiustilan sekä suojan moottorin ylirasitukselle.

3 km/h nopeusrajoitus aloittelijoille

Automaattinen valmiustila

Suojattu ylirasitukselta

Tekniset ominaisuudet

Tekniset tiedot

Moottorin teho
1.25 hv (huipputeho 2.5 hv)
Moottorin tyyppi
DC Brushless
Nopeus kävelytilassa
0.5 - 6.0 km/h
Nopeus juoksutilassa
0.5 - 10.0 km/h
Maksimikäyttäjä paino
110 kg
Juoksualueen koko

44 cm x 120 cm

Juoksuhihnan paksuus

1.4 mm

Sertifikaatit
CE, ROHS & EN957
Kaukosäädin

Kyllä

Näytön tiedot

Näyttö
LED DOT Matrix
Aika
Kyllä
Nopeus
Kyllä
Matka
Kyllä
Kalorit
Kyllä
Askeleet

Kyllä

Bluetooth

Kyllä

Sovellus
KS FIT

Mittatiedot

Laitteen mitat 150 x 72 x 90 / 13,5cm
Laitteen mitat taitettuna 98 x 72 x 15,5cm
Laitteen paino
33 kg
Pakkauksen mitat
107.5 x 22 x 77.5 cm
Pakkauksen paino
38 kg

Gymstick Walkingpad Pro Taitettava Juoksumatto

Gymstick Walkingpad Pro on ensimmäinen täysin taitettavissa oleva juoksumatto, jonka kompakti muotoilu yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan tekevät siitä täydellisen kuntolaitteen kaiken kokoisiin koteihin. Enää ei tarvitse tehdä kompromisseja suurien ja painavien juoksumattojen kanssa sillä Walkingpad Pro juoksumaton voit taittaa sängyn tai sohvan alle kun se ei ole käytössä. Voit harjoitella Walkingpad Pro juoksumatolla missä päin kotona tahansa - se on helppo siirtää sivuun harjoittelun jälkeen kuljetuspyörien sekä tukevan kahvan ansiosta. Laitteen voi säilyttää myös pystyasennossa kaapin tai seinän vierellä, jolloin se vie vain 0.2m2 lattiatilaa. Laitteen paksuus taitettuna on vain 15,5cm mahdollistaen sen säilyttämisen lähes missä vain.

Gymstick Walkingpad Pro on varustettu kahdella harjoitustilalla. Juoksutila on käytössä kun käsikahva on käännetty pystyasentoon mahdollistaen 10km/h maksiminopeuden.  Käsikahvan ollessa taitettuna alhaalla on matto kävelytilassa, jolloin maksiminopeus on 6km/h. Kävelytilassa vaihtoehtona on myös automaatti -tila, joka tunnistaa käyttäjän sijainnin laitteen päällä ja säätää nopeutta automaattisesti sen mukaan. Käyttäjän ollessa lähempänä maton takaosaa hiljentää matto nopeutta, jos taas askellus lähempänä maton etuosaa nostaa se nopeutta täysin automaattisesti. Pikalukitusten ansiosta kahva on helppo nostaa ylös ja säätää omalle pituudelle sopivaan korkeuteen.

Gymstick Walkingpad Pro on varustettu täysin uudenlaisella harjattomalla DC-moottorilla, joka on entistä hiljaisempi ja pitkäikäisempi. 1.25hv jatkuva teho tarjoaa juoksutilassa huippunopeudeksi 10km/h, joka riittää hyvin normaaliin lenkkivauhtiin. Juoksunopeutta voit kätevästi ohjata mukana tulevan kaukosäätimen avulla 0.5-10km/h väliltä. Kompakti 44 x 120cm juoksualue tarjoaa sopivasti tilaa hölkälle ja kävelylle. Hiljaisen moottorin ansiosta voit harjoitella kätevästi television äärellä lempiohjelmien parissa.

Yksiosainen vahvistettu alumiinirunko on erittäin tukeva ja se mahdollistaakin erittäin ohuen, mutta kestävän rakenteen. Sen ansiosta myös juoksumaton paino on saatu pidettyä poikkeuksellisen pienenä vain 38kg. Runkoon integroitu sulavalinjainen LED matrix näyttö, josta seuraat harjoittelulle oleellisia tietoja kuten harjoitteluaikaa, nopeutta, matkaa, kaloreita sekä askelmäärää. Kahvassa on lisäksi integroitu pidike padille sekä turvanaru, joka lisää harjoittelun turvallisuutta pysäyttämällä laitteen narun irrottua kahvasta.

Laite toimitetaan valmiiksi kasattu ja heti käyttövalmis.

Tekniset tiedot

 • 1.25hv harjaton DC moottori (huipputeho 2.5hv).
 • Nopeus juoksutilassa 0.5 - 10.0km/h.
 • Nopeus kävelytilassa 0.5 - 6.0km/h.
 • Yksiosainen taitettava alumiinirunko.
 • Juoksualueen koko 44 x 120cm.
 • Juoksuhihnan paksuus 1.4mm.
 • Runkoon integroitu Led matrix näyttö.
 • Toiminnot: Aika, nopeus, matka, kalorit ja askeleet.
 • Mukana tulevan kaukosäätimen avulla voit säätää nopeutta.
 • Kahvaan integroitu pidike padille.
 • Turvanaru.
 • Maksimi käyttäjäpaino 110kg.
 • Mitat käytössä 150 x 72 x 90 / 13,5cm (kahva ylhäällä / kahva alhaalla).
 • Mitat taitettuna 98 x 72 x 15,5cm.
 • Paino 38kg.
 • Ohjekirja suomeksi.
 • Sertifikaatit CE, ROHS & EN957.
 • Tuote valmiiksi kasattu ja heti käyttövalmis.