• Ilmainen kuljetus

  Ilmainen toimitus

  Tilauksille, jotka ylittävät 69€ (max.35 kg)

 • Halpa toimitus

  Halvimmat toimituskulut

  Toimituskulut alkaen vain 2,90€ (postipaketti)

 • Nopeat toimitukset

  Nopeat toimitukset

  Vain 1-4 arkipäivää tuotteesta riippuen

 • Tilaa ilman riskiä

  Tilaa ilman riskiä

  Ilmainen tuotepalautus 60pv ajan

Powerslider

4 tuotetta

Powerslider treenilauta urheilijoille ja kuntoilijoille

Treenilauta on helppokäyttöinen mutta äärimmäisen monipuolinen ja tehokas liukaspintainen harjoitteluväline jokaiselle, joka haluaa hauskan ja innostavan tavan kuntoilla kotona tai matkalla. Soveltuu myös täydellisesti monien urheilulajien oheisharjoitteluvälineeksi.Treenilauta sopii kaikille ikään tai kuntoon katsomatta, lapsista huippu-urheilijoihin. Se soveltuu koko perheen kuntoilukäyttöön, ryhmäliikuntaan, luistelu- ja hiihtolajien urheilijoille sekä urheiluseuroille. Luisteluhiihdon tai luistelun oheisharjoittelu on nyt helppoa niin kotona tai matkalla. Treenilaudalla pystyt tekemään tehokasta aerobista harjoittelua sekä monipuolisia lihaskuntoliikkeitä koko keholle.

Voit harjoitella kaikkia kehon päälihasryhmiä sinulle sopivalla tempolla ja vaikeustasolla. Luisteluliikkeiden oheen on helppo yhdistää erityyppisiä lihaskuntoliikkeitä, joten treenistä saa nopeasti miellyttävän kokonaisuuden. Tehokkaimmin laudalla harjoittelet ala- ja keskivartalon lihaksia. Esimerkiksi vatsa- ja selkälihaksia, pakaralihaksia, reisilihaksia, lähentäjä- ja loitontaja lihaksia sekä pohkeita. Samalla kun lihaskuntosi kehittyy, kehittyy myös tasapainosi, liikkuvuutesi sekä kehonhallintasi.

Treenilauta on erinomainen lajiharjoitteluväline luistelusssa toimivien lihasten harjoittamiseen. Luisteluliikkeiden lisäksi laudalla pystyy tekemään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä koko keholle. Näiden yhdistelmä muodostaa hyvin tehokkaan kestävyys- ja lihaskuntoharjoituksen, josta hyötyy moni urheilija ja kuntoilija.Erityisen hyvin Treenilauta soveltuu myös aktiivijääkiekkoilijan palauttavaksi harjoitusvälineeksi jääharjoituksen jälkeen kuntopyöräilyn sijaan. Kosta tuotetta voi säilyttää ja kuljettaa helposti kantokassissa rullalla, se on helppo pitää mukana missä vain. Suosittelen Treenilaudan käyttöä kaikille jääkiekkoilijoille junioreista ammattipelaajiin.
Erkka Westerlund - Ammattivalmentaja

Monipuolinen treeniväline monipuoliseen harjoitteluun

Treenilauta on täydellinen harjoitusväline lateraaliseen harjoitteluun, ketteryyteen ja vartalon hallintaan. Oli tavoitteena sitten painonpudotus, lajinomainen harjoittelu, kuntoutus tai kunnon kohotus, Treenilaudalla onnistut!Treenilauta soveltuu kaikille ikään tai kuntoon katsomatta, lapsista huippu-urheilijoihin. Voit luistella milloin ja missä tahansa ilman suksia tai luistimia sekä voit tehdä kymmeniä tehokkaita lihaskuntoliikkeitä koko keholle.Tuote painaa alle kaksi kiloa ja menee pienelle rullalle kantokassiin, joten sen säilyttäminen sekä kuljettaminen on hyvin helppoa. Treenilaudan pinta on valmistettu erikoisliukkaasta materiaalista, joka mahdollistaa kitkattoman ja sujuvan liu'un kaikissa harjoitusliikkeissä. Molemmissa päissä lautaa olevat kiinteät ja tukevat päätystopparit auttavat ponnistusliikkeen tekemisessä ennen liukuun lähtöä.

Powerslider treenilauta

Treenilaudalla harjoittelun hyödyt

Treenilauta harjoittelu tarjoaa erittäin tehokkaan, helpon ja hauskan tavan kuntoilla kokonaisvaltaisesti. Se on yksi harvoista kuntoilutuotteista, jossa voit liikkua ja harjoitella lateraalisesti. Lateraalinen liike harjoittaa lihaksistoa monelle aivan uudella tavalla. Tavalla, jota emme käytä tavallisessa elämässä tai kuntoilussa ja siksi se myös on tehokasta. Monipuolinen aerobinen harjoittelu Treenilaudalla polttaa "ei-halutut" kalorit tehokkaasti pois. Vahvistaa jänteitä ja niveliä Parantunut keskivartalon, lantioseudun ja alaraajojen aineenvaihdunta, voima ja kestävyys parantaa palautumista ja madaltaa niveliin ja jänteisiin kohdistuvaa vammautumisriskiä. Lihaskunnon kehittyminen Muokkaa ulkonäköäsi terveellisempään suuntaan sekä parantaa palautumista arjen tai urheilun haasteista. Kohentunut tasapaino Treenilaudalla harjoittelu parantaa tasapainoa. Parempi tasapaino edesauttaa lihaksia suoriutumaan fyysisistä suorituksista helpommin ja tehokkaammin Parempi kestävyys Parantunut kestävyyskunto harjoittelussa, elämässä tai kilpaurheilussa auttaa jaksamaan.

Yleensä luistelulaudat ovat painavia, kookkaita ja hyvin hankalia kuljettaa mukana. Treenilauta on loistava tuote, koska se on kevyt ja menee hyvin pieneen tilaan rullalle kantokassiin. Voin ottaa sen helposti mukaan minne tahansa - Pelireissuille, jäähallille, urheilukentälle, kuntosalille, kotiin ja mökille. Ammattijääkiekkoilijana tällainen monipuolinen tuote on enemmän kuin tarpeellinen omassa harjoittelussani, käytän sitä lähes päivittäin.
Karri Rämö - NHL Maalivahti

 

Katso Powerslider tuotteet

Rajaa tuotteita
Sulje rajaukset

Säilytys ja huoltaminen

ENNEN KUIN ALOITAT:

Kun tuote avataan ensimmäistä kertaa on liukupinnan ja pohjapinnan välissä irtonainen ohut suojaharso. Poista se tuotteesta ennen harjoittelun aloittamista. Voit halutessasi käyttää harsoa jatkossa suojaamaan liukupinnan ja pohjapinnan koskettamista toisiinsa, kun tuotetta säilytetään rullalla.

HARJOITUSPAIKKA JA -ALUSTA

Valitse aina tasainen ja puhdas alusta, johon asetat Treenilaudan. Matot ja lattiapinnat toimivat hyvin kunhan lattiapinta on puhdas. Kumimatot ja vastaavat pitävät materiaalit ovat kaikkein parhaita alustoja, jolloin lauta ei pääse liikkumaan edes kovimmankaan harjoittelun seurauksesta. Treenilauta voi liikkua/luistaa, jos laudan alla oleva alusta on likainen tai pölyinen. SÄILYTYS Käytön jälkeen rullaa Treenilauta takaisin säilytyskassiin. Rullaa se luistelupinta ulospäin, jolloin se estää laudan ylöspäin kiertymisen päistä seuraavan kerran kun avaat Treenilaudan harjoitteluun.

HUOLTO

Pidä luistelupinta aina puhtaana pölystä ja liasta. Puhdista tarvittaessa kevyesti kostealla rätillä tai kuivalla pyyhkeellä. Jos huomaat Treenilaudan luiston ajan saatossa heikkenevän, voit säädellä ja parantaa laudan luistoa käsittelemällä luistopintaa silikonisuihkeella. Suihkuta silikonia ensin puhtaalle talouspaperille tai rätille älä suoraan laudalle. Levitä silikonia hyvin kevyesti talouspaperilla tai puhtaalla rätillä laudan päästä päähän. Älä käytä silikonia liikaa sillä se tarttuu helposti myös Treenilaudan pohjaan, kun tuote rullataan käytön jälkeen kantokassiin säilytykseen. Tämä voi jatkossa tehdä myös tuotteen alla olevasta lattiasta vaarallisen liukkaan, joten käytä silikonia kohtuudella. Voit halutessasi käyttää tuotteen mukana tulevaa suojaharsoa liukupinnan päällä kun rullaat sen säilytykseen. Se estää liukupinnan ja pohjapinnan kosketuksen toisiinsa, kun tuote on rullattu.

Varoitus: Käyttämällä silikonisuihketta laudalla, saattaa käsittelyn jälkeen silikonia tarttua myös luistelusukkiin.  Älä kävele tai käytä luistelusukkia muualla kuin laudan päällä.


HALUATKO TREENATA ENTISTÄ TEHOKKAAMMIN?

Oli tavoitteesi mikä tahansa me tarjoamme oikeat välineet, jotta saisit kaiken irti kuntoilusta. Liity mukaan ja opi kuinka voit treenata entistäkin tehokkaammin.
Voit peruuttaa tilauksen koska vain uutiskirjeen alareunasta. Lue Tietosuojasta