Tunturin juoksumatot

Käveleminen, hölkkääminen tai juokseminen on luonnollista liikettä parhaimmillaan ja se on erinomainen tapa pysyä kunnossa. Oli kyseessä sitten kuntoutus, painonhallinta, lämmittely tai vaikkapa maratonille treenaaminen, niin juoksumatolla onnistut!

Tunturilla on erilaisia juoksumattoja kaikenlaisiin vaatimuksiin, niin koti- kuin ammattikäyttöön. Platinum Pro-mallisto ja Cardio-malliston Endurance-mallit ovat ammattikäyttöön suunnattuja. Tunturi GO ja Pure -mallistoista taas löytyy kotikäyttöön suunniteltuja malleja. Lisäksi Cardio-sarjan Competence ja Performance -mallit sopivat kotikuntoilijoille. Tunturi GO on helppokäyttöisyyttä korostava tuoteperhe, missä kuntolaitteet ovat yksinkertaisia ilman erikoisia ohjelmia ja teknologiaa. Pure-sarjan tuotteissa on enemmän ominaisuuksia, muotoilua ja innovaatioita, mitkä auttavat pitämään yllä treenimotivaatiota.

Go-sarjan juoksumattojen moottorit vaihtelevat 1.25 – 3.00 HP, maksiminopeus 16 – 20 km/h välillä, kaltevuudensäätö 10 % saakka sekä juoksuala laitteissa on 50 x 150 cm. Pure-sarjassa taas moottorit ovat 2.0 – 6.0 HP ja nopeus 16 – 22 km/h välillä, kaltevuudensäätö 12 % saakka sekä ja juoksuala sama 50 x 150 cm. GO ja Platinum-sarjan moottorit ovat 3.00 – 5.00 HP, maksiminopeudet 20 – 22 km/h, kaltevuudensäätö 15 % saakka ja juoksuala 56 x 153 cm. Näytöt, harjoitusohjelmien moninaisuus ja hyödynnetty teknologia vaihtelevat paljon eri mallien välillä.

Ammattikäyttöön suunnatut laitteet kestävät jokapäiväistä käyttöä ja ovat vankempirakenteisia. Konsolit ovat myös monipuolisempia, ja ne ovat yhdistettävissä puhelimen ja tabletin sovelluksiin. Kaikissa laitteissa on sisäänrakennettu sykevastaanotin sekä sykesensorit. Lisäksi kaikissa juoksumatoissa on käytetty Tunturin T-Flex -teknologiaa maton iskunvaimennuksessa.

Valitse omaan käyttöösi sopiva Tunturin juoksumatoista!