Tunturin crosstrainerit

Crosstraining on hyvin vaihtelevaa ja monipuolista harjoittelua. Monet käyttävät crosstrainer-laitetta lämmittelyyn tai verryttelyyn, toiset taas tekevät koko harjoituksen tätä kuntolaitetta käyttäen. Siksi ne ovat kasvattaneet suosiota liikuntakeskusten lisäksi kotioloissa. Tunturin crosstrainerit ovat nivelystävällisiä ja niillä on hyvin miellyttävä kuntoilla. Harjoittelu kohdistuu kaikkiin lihasryhmiin sekä ylä- että alavartaloon.

Tunturin crosstrainereita on sekä koti- että ammattikäyttöön. Platinum Pro-mallisto ja Cardio-malliston Endurance-mallit ovat ammattikäyttöön suunnattuja. Tunturi GO ja Pure -mallistoista taas löytyy kotikäyttöön suunniteltuja malleja. Lisäksi Cardio-sarjan Competence ja Performance -mallit sopivat kotikuntoilijoille. Tunturi GO on helppokäyttöisyyttä korostava tuoteperhe, jonka crosstrainerit ovat yksinkertaisia ilman erikoisia ohjelmia ja teknologiaa. Pure-sarjan tuotteissa on enemmän ominaisuuksia, muotoilua ja innovaatioita, mitkä auttavat pitämään yllä treenimotivaatiota. Laitteita on sekä etu- että takavetoisia. Vauhtipyöriä, askelpituutta, vastusta ja konsoleita on paljon erilaisia. Kaikissa laitteissa on sisäänrakennettu sykevastaanotin sekä sykesensorit. Myös otekahvoista saa kiinni joustavasti, mistä kohtaa itse haluaa.

Tunturin ammattitason laitteet täyttävät kaikki vaatimuksesi. Niiden muotoilu on tyylikästä ja ergonomia tarkkaan suunniteltu. Treenaaminen on mukavaa ja sulavaa kovaakin harjoitellessa. Runko ja tekniikka ovat huippuluokkaa. Monipuoliset harjoitusohjelmat, testit ja muu hyödynnetty teknologia lisäävät motivaatiota ja tekee harjoittelusta vaihtelevaa. Konsoliin voi yhdistää esimerkiksi kännykän tai tabletin sekä käyttää sovelluksia, jotka tekevät treenistä vielä mielenkiintoisempia.

Tartu Tunturi-crosstraineria otekahvoista ja saavuta tavoitteesi!